Sammanfattning av lördagseftermiddag och kväll

Jag var rätt så mör när jag kom hem efter jobbet. En sväng med hundarna, sen var det mysdress på. Lagade god mat - biff med kappa och rättikagratäng. Den där biffen såldes för 69.90 per kilo. Kort datum stod det .... de måste ha sett fel. Jag köpte den i fredags, alltså den 6:e, och bäst före är den 18:de. Det är väl inte så kort? Nåja, gott var det i alla fall :)
 
Stekte den lite väl länge bara ..... vill ju gärna ha lite blodigt, men det var bra smak :)
 
Efter maten som jag sköljde ner med ett glas rött, tittade jag på "Så mycket bättre"  och nästan hoppades att klockan skulle gå fort, åtminstonde fram till 22. Jag ville se filmen "Australia" men kände ju att jag var rätt så trött. Den filmen är en av de få filmer jag faktiskt sett på bio, och tyckte den var superbra. Tog ett glas rött till, och tror banne mig jag hann fylla på det ytterligare en gång, sen började filmen. Hade den varit nån timme kortare, så skulle jag orkat se hela, men det gick inte. Var tvungen krokna där de var på balen. Då var det tack för dansen för  min del :)
 
Har vaknat några gånger i natt, men eftersom jag är ledig idag, kände jag ingen stress för det. Det var när Paddy och Kelly hamnade utanför täcket så de var tvungna att borra in sig igen, som jag vaknade. Det var mörkt ute, så jag blundade bara igen, och somnade om. Vaknade ytterligare någon gång och såg att det ff inte var ljust. Oj, hoppsan tänkte jag, bara jag inte sovit så länge att solen är på väg ner igen. Den är ju inte uppe så fasligt länge nu, så det gäller ju att passa på att vara vaken när det är lite ljus i alla fall. Idag var det soluppgång 9.22, och den går ner 13.33  Jag vaknade precis i soluppgången med andra ord :)
 
Idag ska jag glida runt  mest. Hundarna tyckte att det var kallt. -12 och kapporna var på, men när jag släppte dem för att busa härnere på gården, så ville de faktiskt in rätt så snabbt. 
 
Som sagt, inga stora projekt idag. Ska väl ta en promenad i solnedgången med hundarna sedan :)
 
Ha en skön söndag! Förresten .... Låt inte Jul-hetsen äta upp er inifrån. Pratade ju med många människor igår när jag bjöd på smörgåstårta. Många led jag med faktiskt. Förvånansvärt många delade med sig av sina tankar kring julhetsen. Jag hade inte hjärta att säga: Det är Du som styr. Du väljer.  Jag lyssnade istället, och kände en stor glädje över att inte låta mig svepas med i hysterin. Förresten, smörgåstårta verkar inte finnas i Norge?  Det var en hel bunt Norrmän på stan, tydligen tar de såna här weekendresor, bor på hotell och shoppar. Mest lite äldre människor var det. Två par stod och smaskade och tyckte det var så himla gott, och lät lite besvikna över att de i Norge inte är lika utvecklade inom området som de sade. Jamen, sa jag, ni får åka hem och starta upp det här med smörgåstårta. - Nä, kom dit Du, sa de, Du är så välkommen!  Hahahahaha, så, nästa steg i livet är kanske att starta upp smörgåstårtebageri i Norge? Vem vet? :) 
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0