Torsdag Morgon, en ny dag

Gårdagen är slut och en ny dag är här :)   Synd att nu inatt har all snö försvunnit. Finns bara nån enstaka liten ihopskrämd hög här och där, och några isfläckar, men i övrigt är det gröna gräsmattor och barmark. Trist! Drömde inatt att Hannah hade en skoter som jag skulle låna. Det var mer som en leksak, hade inget styre, utan det var mer som .. hahaha.. .ja, det går knappt beskriva. Nåja, när jag fått hjälp med att starta den, så fick man putta på med fötterna för att det skulle röras överhuvudtaget. Pernilla och Mattias fick putta tills vi kom till en utförsbacke .... då fick jag lite fart ....... fniss .....   
 
Morgonrundan är promenerad och kaffet uppdrucket. Idag ska hundarna följa med och vara i bilen. Jag kommer att jobba över, och då får de hänga med så vi kan gå ut en sväng mitt på dagen. Förbaskat åxå, jag hade ju tänkt göra en matlåda att ha med mig, men det glömde jag. Nåja .... jag får ordna det på nåt annat sätt. 
 
Efter nyår, på söndagar, ska jag börja vara på ridhuset och träna hund :) Det är ett gäng som hyr, och jag ska vara med :)  Det ska bli verkligen superskoj!
 
Nä, bäst stoppa in lite frukost och ladda för dagen. Idag blir det extra mycket på kontoret inför morgondagen. Det är ju rätt många som beställer luciafika om vi säger så :)  Det är kul ! 
 
Gå in på facebook och gilla Wallins Kafferepet förresten! :)
 
Gomorron
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0