Ytterligare en VÄRD dag :)

Klockan är snart 18, och jag har fyllt dagen med så mycket värt, att nu måste jag slappa i soffan med hundarna medans jag kokar ägg :)
 
Efter morgonrundan med hundarna, där vi alla kunde ha halkat benen av oss, packade jag in hela flocken i bilen och åkte till Robertsfors. Jag och lillebror har jobbat med att städa ur hans gamla lägenhet, vi hann inte helt klart dock, han får åka tillbaka i morgon och göra helt klart i köket. Gud va drygt det är att städa ur en lägenhet! Skulle jag NÅGONSIN få för mig att prata om att flytta, så hoppas jag att alla påminner mig om det, så att jag slår de tankarna ur hågen :)
 
Efter städningen begav vi oss, jag och hundarna, till Burträsk till bästa kompisen Annica och hennes familj. Mannen i familjen drog iväg på hockey, så det blev jag, Annica, Stina (duktig frisör på Hufvudsaken) samt Jenny ( min mediamama)  som åt smörgåstårtan jag hade med mig som julklapp till familjen :)  Japp, den Italienska smörgåstårtan från Wallins Kafferepet blev det :) Hon fick även en snubbe att hänga i grenen :) Hon blev glad över den ... fniss
 
Av henne fick jag en jättefin tavla, och ett par sminkglasögon. TACK !!!!!! Det är JÄTTESVÅRT att få mascaran rätt när man bara kör på Känn!
 
Hon tyckte att tavlan är Jag i ett nötskal .... och det kändes helt rätt när jag läste texten. Tack Annica! Det ÄR jag :)
 
På hemvägen fick jag sällskap av Stina, som ville åka med till stan. Lämnade Milo hos Hannah och Robban, samt spanade in deras nya supersnygga byrå. Sen hem. Hundarna fick rejsa här ute på gården en bra stund, eftersom de legat nästan hela dagen. å GUD  va de sprang :)   De fick hålla sig på gräsmattan däremot, och inte ute på parkeringen där det var isigt. 
 
Nu har hundarna ätit, och själv kokar jag ägg. Vet inte riktigt vad jag ska äta ..... vet inte ens om kokta ägg blir en del av menyn .... men det spelar ju mindre roll. Kokta ägg är bra att ha :)
 
Den här anonym som skrattade och undrade  i vilket sammanhang JAG är hjälte, svalde nog ihjäl sig, för tyst blev det .... fniss . 
 
Nu ska jag rädda äggen, samt fundera på kvällens meny. Ha en bra kväll hörrni! Hoppas ni fyllt dagen med nåt värt!
 
Goafton

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0