För Guds skull, KOM TILLBAKA !!!!

De senaste dagarna, eller rättare sagt veckorna, har jag nära nog haft smått panik. KOM TILLBAKA, har varit likt ett mantra för mig. Snälla .... , kom tillbaka!!!
 
Fredag. Bra dag på jobbet, men slut. Jag är så himla slut ... som vanligt efter jobbet alltså, speciellt på fredagar. Har dock mycket att se fram emot :)  Ska på lägenhetsvisning på Tisdag. Den förra jag var på, slutade i en fars, vilket jag förstod redan innan jag gick dit. Vilka hutlösa priser på Bostadsrätter i Skellefteå!!!  Nåja, så småningom hittar jag nog ett boende, endera en hyfsat billig bostadsrätt, eller en hyresrätt. Längtar faktiskt.
 
I morgon, Lördag ... jobbar jag uppe i backen igen. Ärligt talat så är det inte sådär jättekul. Nä ... nu var jag möjligtvis alltför ärlig ... alltför brutal ... men så känns det. Fy mig. 
 
Jo just det, hon KOM faktiskt tillbaka, igår. GRANNEN .... SOM JAG LÄNGTAT !!!! Hon åkte hem till Filippinerna före jul, och jag skulle sköta hennes blommor. Jag har dödat åtminstone 3 stycken, och en fjärde var starkt på gång. Oj vad jag bad böner, hoppades, längtade ... dessutom hade jag fel datum för hennes hemkomst. Jag trodde att hon skulle komma hem den 10:nde .... förstå min panik när hon inte kom då, inte den 11:e ... inte 12:e ..... inte förrän IGÅR ringde hon på dörren. Det var LÄNGE sedan jag log ett så BRETT leende som när jag såg henne :) :) 
 
Jag fick en gåva av henne dessutom ... kändes nästan svårt att ta emot den, med tanke på blomslakten. En vit t-shirt med tryck från hennes hemland. :) Sweet :)
 
På tal om nåt helt annat. Jag är helt säker på att jag såg tassavtryck från lodjur i morse när jag var ute med hundarna. Jag, mitt jävla arsle, kom aldrig på tanken att fota spåren, utan gick hem och grunnade, frågade på jobbet ... googlade .... insåg att : japp, det var lodjur. Coolt va?!
 
Duschat, gått runt i rentvättad pymme .... ätit lite ... nu väntar jag bara på att det ska bli någorlunda läge att ta ut hundarna på sista pinket för att sedan få gå isäng. Förresten ... HELT underbart med ren pymme :)
 
Gokväll 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0