Luftslott

Lördag kväll. Har snackat med hundarna om att vi gör en TIDIG kväll, vilket var helt ok för dem, så direkt jag satt punkt här på bloggen, så tar vi pinkrunda och går sedan isäng. På jobbet var det riktigt lugnt, inte stressigt för fem öre ... men jag är TRÖTT. I själen på nåt sätt. Jag har raderat en massa gammalt i afton. Städat bland minnen och meddelanden, rensat i skrymslen och vrår. Tittat på det som var äkta sanning för bara några månader sedan och när man ser det med nya ögon så är det liksom inte samma tyngd i det hela. Tråkigt att inse att det som var så himla SANT bara för ett tag sedan .... har liksom .... tja .... vad har hänt? Poff !
 
Slott av luft var löftena
vackra sköna drömmar
drömmar som av sveken
sprack i sina sömmar
om och om igen
hoppets drömmar vackra var
men av löften höga stora
blev det inget kvar
 
Waow ... tycker själv att den dikten är bra ....  Jag har skrivit den själv och den finns i den bok jag gav ut 1995. Å herregud .... 1995 .... fniss .... förra århundradet ...    
 
Men hörrni .... hamnade i soffan med bästa kompisarna som vanligt och vi har kollat på "mello" men alltså ..... ÄR DETTA VAD SVERIGE HAR ATT ERBJUDA I MUSIKVÄG????????      GHAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!   Jag som kommit igång med Spotify, börjat orka lyssna på musik och uppskatta det ..... men alltså ..... WHAT??? Jag är helt förskräckt! Hur mycket dåligt skräp kan man åstadkomma och visa, bara på nån timma???? 
 
nä, jag tar hundarna och går ut .... kryper i pymmen .... sen går vi isäng här på Robertsforsvägen. Punkt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0