Om att känna sig överväldigad.

Efter en kul dag på jobbet gick jag ut med hundarna, som vanligt alltså :) Skillnaden den här dagen var att jag inte ens behövde stänga jackan :) Det var superskönt ute! Nu mot kvällningen har det i vanlig ordning snöat igen, men det har varit en fin dag. 
 
Trött som skrutt efter jobbet, men tre koppar kaffe fixade biffen. Brukar aldrig dricka kaffe efter jobbet ... men nu kände jag att jag bara var tvungen om jag skulle orka vara vaken. Kl 19 stod Tabata på schemat, och jag skrek väl ungefär lika mycket som vanligt :)   Herregud va de jobbar förresten, de som är med i träningsgruppen. Helt sjukt  :)
 
Så många som kommit fram till mig, skrivit till mig, hälsat med andra ..... att de tycker det är sååå tråkigt att jag ska flytta. Så många som uttryckt hur ledsna de är över att jag försvinner från byn. Oj, om ni visste vad jag blir glad över att höra det. Alla blir glada över att få höra positiva saker om sig själva, jag är inget undantag. Jag känner mig faktiskt helt överväldigad över den reaktion jag fått på att jag ska flytta. Det värmer i hjärtat nåt så otroligt!
 
Bygdsiljum har faktiskt BEVISAT att det här med Jante, inte alls existerar på alla ställen. Tvärtom har Bygdsiljum bevisat att man UPPSKATTAR initiativ och driftiga människor, jag har ALDRIG stött på någon Jante-lag här.  Jag har inte ens stött på något skit-snack, som annars är vanligt på mindre ställen. Eller så är det så att ingen berättar skitsnack för mig, för de vet att jag blir vansinnig då .... fniss .... 
 
Helst skulle jag ju se att Pernilla och Hannah kommer flyttandes hit .... men det kommer inte att hända. Jag har trivts här i Bgm. Jag har haft mina bästa jobb och min bästa lägenhet här. Jag har haft min bästa träningsgrupp dessutom. Känns lite svårt att lämna faktiskt, det ska jag inte sticka under stol med. Jag kommer nog att gråta ett par tårar ... ni vet ju hur gråtig jag kan vara .... :)
 
MEN .... nu är det ju åxå så att det kan dröja innan jag försvinner. Det är INTE lätt att få tag på en lgh i Skellefteå. Jobb ska man ha åxå ....   Undra om det finns nåt jobb där man ska skrika mest hela tiden .... där har jag åtminstone kring 25 personer som referenter :)
 
Nu ska jag mysa med vovvarna i soffan en stund, innan det är dags att ta ut dem på kvällspink, och sen krypa isäng. Jag har fredagkväll i kväll som ni vet ... sovmorgon i morrn med andra ord :)   
 
Lycklig, tacksam, överväldigad.
 
Gokväll
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0