Fredagkväll .... för Mig alltså.

Söndag står det i almanackan, vilket betyder fredag för min egen del. På jobbet blev det lite oväntat jobb, men det var superkul och gick hur bra som helst :)  Dagen har FLYGIT fram, på tal om det här med att räkna tid. Idag har jag inte ens hunnit räkna :)   Efter jobbet, en snabb sväng med hundarna, lite soppa, VILA, sen iväg på ett tabata-pass. Ja alltså, jag skriker bara. Talar om vad deltagarna ska göra, eller rättare sagt SKRIKER vad de ska göra .. fniss .... själv studsar jag runt lite i mitten .... hänger på ibland ... men oftast inte :) :) :) :) 
 
Efter det superskojjiga passet tog jag ut hundarna på en liten pink, och nu har jag typ fredagkväll. Myskväll alltså ... vilket jag förvisso har alla kvällar, vilken veckodag det än är .. men ändå. Myser med hundarna i soffan ... har pratat med Pernilla, som varit med sambo, syster, systers sambo m familj och en hel kyrka smockfull med människor för att lyssna på konsert med Context. En konstellation som tjejernas pappa spelar trummor i. Jag blev rent tårögd när Pernilla berättade om konserten ... eller tårögd ... det rann ganska bra. Under En låt så visades ett bildspel i taket på kyrkan, (där konserten hölls)  där bandmedlemmarnas barn figurerade. Pernilla och Hannah var naturligtvis med ... och det rörde mig så otroligt. Måste komma mig iväg och lyssna på dem .... det känner jag. Men som Pernilla sa ikväll när jag började snyfta och gråta: Mamma, du skulle inte ens fixa att lyssna på dem!     Ler
 
Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och kolla på "spårlöst" på tv, och förmodligen gråta mig snorig och tät i näsan, det är jag helt övertygad om ... fniss  ... men ... må så vara. 
 
Hoppas din söndag varit Bra, och att Du kunnat fylla den med något värt!
 
Gokväll

Kommentarer
Postat av: Susanne

Ibland är det rätt fint att böla så det skvalar.

Svar: Ja Susanne ... jag bölar rätt ofta faktiskt ... och tycker det är rätt fint :)
Maria Tafvelin

2013-01-22 @ 18:19:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0