funderingar med mera

En vän på fb skrev ikväll och funderade kring det här om att man skriver: Bästaste jobbet, livet, mm .... samt Bästa vännen .... stående i kontrast till motpolen, dvs, vad är då motsatsen? Funderingen från hennes sida var nog mest kring vännen tror jag. Bästa vännen .... och inte bästa vännerna ... alltså singular mot plural om jag förstår inlägget rätt. 
 
En värd fundering kan jag tänka ... samtidigt som jag tänker såhär:  JAG har inte många vänner överhuvudtaget. En del bekanta, javisst. Några vänner, ja. Men bästa vän? Jo ... En. Möjligen Två ... men EN som jag verkligen kan prata med om .... åtminstone NÄSTAN allt.   Är det FEL att BARA ha EN Bästa vän? Ska man ha Många bästa vänner? Vad har man Bästa vänner till? Jag menar, om inte för att berätta allt för? Är det många som Behöver VETA allt? ALLT? För vems skull? För min??
 
Dela allt med någon, med några, med flera, med många? Vad är vettigt? Rätt?
 
Det finns saker jag inte delar med NÅGON. Det finns saker jag delar med EN människa ... det finns saker jag delar med min BÄSTA vän .... det finns saker jag delar med NÅGRA av mina Bästa vänner .... Det finns en del saker som många får ta del av .... javisst finns det gränser för alla dessa. Självklart.   Men ... är det FEL att dela med bara En?  Är det FEL att säga: Bästa jobbet, bästa livet, bästa hundarna, bästa barnen, bästa vännen ? Själv tycker jag inte det, men lyssnar gärna på er som tycker på annat sätt :)
 
Dagen har varit Bra! Varit på .... håll i er ... bästa jobbet :) :) :)   Började jobbdagen med att sjunga, eftersom Jonny fyller 30 år idag :)    Efter jobbet blev det en sväng med .... Bästa hundarna  (MINA bästa .... dvs ... andra har ju naturligtvis åxå bra och bästa hundar, men bästa utifrån Mitt mått mätt)   Kvällen har spenderats mestadels i soffan  och nu håller det på att dra ihop sig. Inte sängdags än, men inte är det så långt bort. 
 
Funderar även ikväll över de som sitter mitt i strömmen utan att hitta rodret . Lägg energi på att HITTA RODRET !!!!
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0