Middag för Två

Åh, va härligt det var att jobba nere på Westmans igen! Den glädje som bor inom de väggarna, är som balsam för själen :)   Rolle, älskade lillebror, jag trivs med att jobba med dig uppe i backen, missförstå inte ... men ... alltså ... lixom ... här nere på Westmans .... där skiner  alltid solen :) :) :)   Det finns en värme, gemenskap, humor ... äh, ni vet så väl vad jag pratar om, jag har skrivit om det så mycket :)
 
Efter jobbet tog jag alla vovvarna på en promenad, sedan bytte jag om och tog Paddy på en springtur runt byn. Jo, det gick så himla lätt därborta vid Martinsons ... men vis av mina misstag, så vek jag av på Gruvbergsvägen ändå. Fast, när jag kom hem, kunde jag lika gärna sprungit ett varv till, SÅ lätt gick det :)     Vad beror DET på nu då?
 
- Meniére är utsparkad för den här gången. Det är en starkt bidragande orsak. Sen är det väl åxå så att det finns så mycket att glädjas över, att det helt enkelt inte GÅR att vara ihopbruten speciellt länge. När glädjen lixom bubblar i en ... då är det svårt att vara negativ ... fniss
 
 Är du alltid Glad? - det är en fråga jag får lite då och då. Nej, ni som läser min blogg vet att jag inte alltid är glad. Men .... oftast är jag det. Oftast. Grundinställningen på hjärnan är nog .... glädje. Glädje över livet överhuvudtaget, men åxå glädje och stolthet över de val jag gjort. Ni vet ... fylla dagarna med nåt värt osv. Det tycker jag att jag gör ... och då BLIR man glad :) Ni alla som är runtomkring mig och förgyller min dag, Ni är åxå en del av den glädjen.
 
Ge mig sinnesro att acceptera, det jag inte kan förändra
Mod att förändra det jag kan
och förstånd att inse skillnaden.
 
Det är något jag levt efter i många många år. Det jag inte kan påverka, måste jag släppa och acceptera. men, det jag KAN påverka, det måste jag åxå ha modet att påverka!  Det är väl förståndsbiten som blir lite eftersatt ibland ... fniss  .. men Lev i förvissning om att jag ALLTID försöker påverka :) :) :) :)
 
Jo just ja ... valet av rubrik till detta inlägg. Jag vet att mina barn satte i halsen när de läste ... hahahaha, men det finns en helt naturlig, logisk och icke romantisk förklaring till det hela.
 
På nyårsafton skulle jag ju äta oxfilé, men det gick ju bort, då blev det typ 7 st. sötmandlar och ett glas vatten till middag. Igår tänkte jag gå på oxfilé .... men ... nä .... fan ... mådde inte bra efter Meniéres besök ... så jag frös in filéjäveln. NÅN gång ska det väl passa med filé, och ni som känner mig vet att det kan bli en måndag, eller varför inte en tisdag :) :) :)   Nä, IKVÄLL ska det bli annat än mandlar och vatten ... och vet ni ... jag är så jävla hungrig efter de här dagarna .... DÄRFÖR blir det middag för två :) :) :)
 
Goafton
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0