Torsdag morgon

Det blev sådär onödigt kallt igen. Riktigt onödigt och riktigt kallt. Jag hade önskat -10 sol och klarblå himmel. Känns som att det vore det ultimata nu när jag möjligen känner mig lite piggare och behöver komma ut på promenader för att rensa och slänga en massa tankar. Fast idag ska jag ju på jobbet, så jag kan rensa och slänga lite där åxå :)
 
Vissa dagar är verkligen överhoppningsbara. Så känner ju alla ibland, även jag.  I morse fick jag ett sms av en vän som är nere i en svacka för tillfället. Hon känner sig varken snygg eller smart och grubblar en hel del. När jag berättade att så känner jag åxå ibland, trodde hon nog knappt att jag pratade sanning, hahahahaha.  Nä vännen, jag mår skit ibland jag åxå. Står framför spegeln och känner mig fet och ful, långt ifrån klok och rar, utan mest bara som en stor grå blaffa. Eller Brun. Möjligen Brun. Hur kommer man ur de tankarna? Hur sliter man sig ur klorna på monstret som säger att man är fet, ful och Brun? 
 
Jag tror faktiskt att jag brukar göra såhär: Jag stirrar på mig själv i spegeln, sen säger jag högt: Nä hörrududu, det där tror jag inte på. Precis som jag vågar ifrågasätta andra som säger knäppa saker, så måste jag ju våga ifrågasätta mig själv och mina knäppa tankar. 
 
Kaffekopp nr 2 är uppslagen. Tittar på hundarna som är utslagna. Om en stund blir det en kort sväng därute i kylan, sen ska jag göra mig klar för jobbet. Ha en bra dag och kom ihåg att det är Visst ok att må skit ibland, bara man inte fastnar i det. 
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0