Förresten ....

När en människa är GLAD och STOLT över något ... 
Varför förringa den lyckan med korkade kommentarer?
 
OM jag säger: jag tycker att det här är kul! (tex jobba i bageriet)
Att då kommentera: he he ... tids nog tycker du inte att det är kul. 
 
 ELLER när jag säger: Jag blir närapå lycklig när jag hör plinget som förvarnar om tåget .... sen dundrar tåget förbi
Att då få kommentaren: He he ... tids nog blir du less
 
Javisst kan det hända att man inte tycker att det är kul för evigt ... eller att det är världens härligaste ljud för evigt .. men VARFÖR I HELVETE sluta gilla det i förtid .... BARA FÖR ATT????   Det där förstår jag inte. MEN  .... det är väl såhär att - OM man kan LÄRA sig att NJUTA av de här sysslorna, ljuden osv ....att verkligen UPPSKATTA .... och inte bara se 20 år framåt, då man är less ... allstå ... att se det positiva, istället för det negativa :)  
 
NÄR jag är less på att kavla bullar, NÄR jag är less på att höra tåget .... Tja ... jag tar det DÅ .... och det är INTE nu. JAG lever i NUET . Punkt. :) DET njuter JAG av. Prova det Du åxå :) :) :) 
 
Tjing

Kommentarer
Postat av: Jenny

Åh sånt är så irriterande-.- när folk bara ska förstöra. Eller när man är taggad på nånting eller dagdrömmer högt, sen kommer nån och bah: haha, jo, men det där kommer ALDRIG hända!

Svar: Eller hur! Jag minns när jag var kring 11-12 år .... drömde om en egen häst. Mormor sa: Om du får en häst, ska jag äta en hel lök. Synd hon hann dö innan jag skaffade häst. Skämt åsido, det är ju helt stört att många ska vara så förbenat negativa, och alltid ta ut det sämsta tänkbara scenariot. Och .... vill de leva så, Fine med mig, men dra INTE in MIG i den negativiteten :)
Maria Tafvelin

2013-07-17 @ 11:14:41
URL: http://www.jennuslife.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0