Fotoskolan

Nu på morgonen tog jag fram fin-kameran, samt läste mer på den gratis fotoskola på nätet som jag försöker förstå :)   Idag tänker jag ta med fin-kameran ut och försöka få till några riktigt bra bilder, få se om jag lyckas. 
 
Jag glömmer aldrig när barnen var små, och speciellt Hannah tyckte om att få ta kort. Hon var inte många år, och på den tiden var det filmrulle man skickade iväg för framkallning av bilderna. Hannah var så söt där hon stod med kameran framför ansiktet och försökte hitta motivet i kameraögat. Man fick lixom Krypa in i bild och fråga: 
- Ser du mig nu Hannah? 
Ibland såg hon genom kameran, men ibland tittade hon på mig med ögat som var lixom utanför kameran .... så att väldigt många bilder, när de kom från framkallning .... hade inget motiv i sig överhuvudtaget :)
 
En gång fick jag, tillsammans med de framkallade korten, en tunn liten bok. "Kodak fotoskola"   Jag minns så väl vad det stod på första sidan - Rikta kameran mot det du ska fota. Hahahahahahahahahahahahahahaha
 
Härligt minne :) :) Nu handlar det mer om slutartider och tredjedelsregler, perspektiv och ljus :)  Kul är det i alla fall. 
 
Nä, nu är det dags att veva igång. Ha en Bra dag!
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0