Men Älskade Paddy!!!!

Den här dagen håller på att rinna ut. Hann med 9 km promenad på förmiddagen. Med olika hundar, men samma Jag :) Först en vända med Paddy, sen Kia, efter det blev det smårumpornas tur. När jag var på slutspurten med smårumporna, började det regna, men det är underbart med sommarregn .... sådär så det svalkar lite lagom :)
 
Tvättstugan var bokad ... och tur var det ... för NU är det jobbigt med Paddys pinkande. Det har varit lite bättre ett tag ... men nu vet jag inte vad jag ska ta mig till snart. Fastän han pinkat x antal gånger så rann det över massor i sängen tre gånger, plus i soffan ... plus i fåtöljen ... plus ute på balkongen så det skvalade ner över entren. Paddy .... älskade Paddy ....  Snälla Paddy .... Bli frisk !!!!!  Eftersom veterinärerna inte kan hjälpa dig mer, så måste du hjälpa dig själv, med hjälp av mig och alla som älskar dig. Kom igen. KOM IGEN .... !!!!
 
Varit till veterinären med Kia, tvättat, pratat med Pernilla och Hannah i telefon ... tvättat ... ätit thai-influerat till middag ....   Har bytt kille från Magnus till Tomas ikväll .... Så ... Nu ska jag och Tomas spendera kvällen med att sjunga och mysa. SAMT önska att Paddy hips vips blir frisk !!!!!!!
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0