Min blogg fyller 3 år idag :)

HUR SVÅRT KAN DET VA´? ELLER.... HUR FAN ÄR DET MÖJLIGT?!

Min kompis har en dotter som sagt åt mig att starta en blogg. Varför i hela friden hon tycker det, vet jag inte... men hon kanske VILL läsa om vad jag lagar till frukost, lunch och middag..... hur jag blir vansinnig när datorn hänger sig, eller hur många svärord jag kan brista ut i när tekniska prylar vägrar fungera. Det kan vara så. 

Brorsans dotter har ÅXÅ sagt åt mig att starta en blogg. Hon kanske vill se alla tjusiga foton jag tänkt lägga in på mig själv, hon inbillar sig månne få se "dagens outfit"

ELLER så tycker de här tjejerna att jag verkar ha ett alldeles xtraordinärt spännande liv som singelboende, halvt sjukskriven bitter kärring med två hundar :)

Vilket som, nu fan drar jag igång en egen blogg. Vad jag kommer att skriva om är i nuläge inte helt spikat. Det blir knappast några skönhetstips eller modereportage, ej heller några inredningstips och bilder på kändisar med alldeles för mycket pengar. Det blir nog en blogg om livet som halvt avdankad, halvdöv kärring med synproblem (möjligtvis även andra problem, men de ska jag inte avslöja, det kan jag ha som tävlingar på bloggen framöver :) )

Så... väl mött till en blogg om ..... tja..... lite av varje, vardagsfunderingar, djupa tankar och hejdlösa skratt. Jag är en glad prick i min egen lilla värld :)
.........................................................................................................................................................
Ovanstående var mitt allra första blogginlägg för tre år sedan. Hahahaha, ja, det mesta stämmer ju även idag. Det enda som inte stämmer, är väl orden "bitter kärring" och "två hundar" :)  Jag är inte det minsta bitter överhuvudtaget, och jag har ju Tre hundar :)
 
 
 
Varför bloggar man egentligen? Är det enbart för sin egen skull, som en dagbok? - Nej då skulle jag skriva i word och spara i ett dokument. Är det för att reta folk?  Nej, men jag kan inte hjälpa att en del blir provocerade av det jag skriver. :)
 
Jag bloggar för att berätta att ett liv kan vara alldeles fantastiskt, Man kan vara HUR lycklig som helst .... och "bara" ha ett helt vanligt liv. Jag delar med mig av MINA tankar och funderingar, visar er hur JAG tänker, och jag VET att många av de som läser min blogg, nickar igenkännande, får sig en tankeställare, eller helt enkelt bara ett gott skratt. Vet att många av de som läser min blogg, gillar bilderna jag lägger in. Det blir ungefär som att läsa en bok man trivs med skulle jag tro. Man läser kapitel efter kapitel, följer huvudpersonen i boken, och vill hela tiden veta: Vad gör hon idag?  De som INTE tycker att boken är trivsam eller intressant, de kan ju helt enkelt välja att läsa en annan bok. Nu vet jag ju åxå att en del har problem med att kunna sluta läsa boken, trots att de tycker att den är dålig, det har jag ju fått några kommentarer om, men jag blir ju faktiskt mest förbluffad över att dessa så öppet visar hur korkade och korttänkta de är .... eller, öppet och öppet .... med fejkat namn så är man ju trots allt inte så öppen ..... såna tar man ju inte på så stort allvar, men även en bokförfattare tackar för att kunna få sig ett Gott Skratt :)
 
Jag orkade inte vara vaken länge igårkväll. Jag orkade inte ens se filmen klart. Jag hann/orkade inte ens stänga ner datorn upptäckte jag i morse. Kring 22 hade krafterna runnit ut, tog ut hundarna på kvällspink och förstod att det inte skulle bli någon vidare sovmorgon i morse, då ju Paddy inte kan hålla sig hur länge som helst. Vaknade halv 7 av att han gnydde, så då klev vi upp :)  Nu väntar en lugn dag. Det har regnat inatt och det luktar riktig sommar. Nu blir det tredje koppen, sen får vi se vad som händer :)  
 
Nån form av firande blir det väl, såhär på Treårsdagen :)  
 
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0