woops

Herregud, är dagen REDAN slut? Är det möjligt? 
 
Efter morgonrundan hade jag planerat promenader var för sig. Tog ut Kelly å Molly på tvåsamhetsrunda, och hann inte så mycket mer, förrän jobbet ringde och undrade om jag kunde börja lite tidigare. Men Självklart! Tog ut Kia och Paddy på en kortare sväng, sen begav jag mig till jobbet. 
 
Hem igen, ut med hundarna, och vet du .... när jag åkte var det regn, men när jag åkte HEM så var det sol igen :)  Så aftonpromenaden avnjöts i solsken :)   Det var för varmt på balkonen för att avnjuta middagen ute på balkongen dock . Eller ... så kan man se det så att jag var såpass hungrig att jag inte orkade vänta tills det var lagom temp därute :)
 
Hmm ... det här med att kommunicera. Varför är DET så svårt .... egentligen?   VARFÖR är det så komplicerat att berätta för MIG det som handlar om MIG?  HUR kan det komma sig att det är LÄTTARE att berätta för ANDRA .... det JAG egentligen borde få höra?
 
HUR kan det komma sig att människor har så erbarmligt svårt att kommunicera? 
Om man känner en människa VÄL .... VARFÖR kan man då inte prata fritt?
VAD är det som sätter käppar i hjulen för kommunikation?
Om JAG vet ... och DU vet ...... Varför vet inte andra?  VAD är det som gör att de inte vet?  BÖR de inte få veta?  För vems skull?  
 
Ibland blir det så grötigt med alla tankar .... så det är bäst att helt enkelt göra kväll och gå isäng. 
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0