Fredag igen :)

Fredag förmiddag. Igårkväll skrev jag inget upptäckte jag i morse :)   Det var inte så att det inte fanns något att skriva om, men jag glömde helt enkelt bort det :)
 
Nåja, dagen spenderade jag med Hannah, åtminstone en del av den. Vi hade tänkt fara på gymmet på Friskvårds, men efter att ha klippt hennes hår, så fick jag så jävulskt ont i axeln så jag kände att jag ska INTE fara på nåt gymm överhuvudtaget förräns axeln känns bättre,. Handen är åxå väldigt ond än .... förbannat åxå,. I morgon är det ju 4 veckor sedan jag vurpade ... tycker att det borde gått över vid det här laget. 
 
Nåja, vi drog iväg upp på Solbacken och kollade i affärer istället, Hannah shoppade på Biltema bland annat :)
 
Efter detta åkte jag hem och gick ut med hundarna. Jag tog en promenad åt ett annat håll än jag är van, och gick förbi det jag i efterhand förstod var festplatsen för Joypeak. Perfekt att bo så nära så man kan gå dit :)   Hoppas på bra väder i morgon, eftersom det är då denna fest går av stapeln. Jag ska i alla fall dit och lyssna på barnas pappas band som ska spela, och efter deras uppträdande blir det Gladys del Pilar, som jag åxå tänkte lyssna på. 
 
Efter promenaden tog jag fram Hiltin :) DET var en höjdare. Det är väl ingen sak att borra ett par hål, när man har riktiga maskiner! Det tog ju bara ett par minuter så hade jag fått upp både klockan och sänglamporna. Att klockan inte går, det hoppas jag kunna åtgärda med ett nytt batteri :)
 
Inatt verkar det ha regnat, och det är tämligen grått, men det är i alla fall uppehåll. Om en stund blir det hundpromenader .... tror jag tar dem var för sig på en runda. 
 
En hel dag ligger framför mig. Nu ska jag sätta igång med att fylla den med värda grejer :)  Gör det du åxå vettja :)
 
Gomorron
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0