Hmmmm .....

Som ni vet, så kan jag mycket väl ta upp kommentarer som jag får här på bloggen, och fundera kring dem. Med all rätt kan jag tycka, eftersom det ju är MIN blogg :)  Följande fick jag ikväll, efter ett inlägg:
 
"Dina problem ser inte ut att minska om man läser mellan raderna. Jag hoppas att allt löser sig för dig, så vi bara får läsa en positiv blogg :)"
 
Jo, jag kan gissa vem som skrivit, även om avsändaren är anonym. Nu till själva kommentaren i sig. 
 
"Dina problem ser inte ut att minska om man läser mellan raderna".  - hörru, man behöver inte läsa mellan raderna i kvällens inlägg, för att förstå att mina problem härrör till samma människor som tidigare. 
 
Varför vill du bara läsa en positiv blogg?   oK, nu när jag ändå vet vem som skrivit kommentaren, så vet jag åxå varför det inte ska komma fram nåt negativt, men ändå. Om jag ska hantera den här kommentaren som om jag inte vet vem som skrivit den så säger jag såhär: '
 
Varför skulle alla inlägg vara positiva, helt plötsligt?   under de år jag bloggat, har jag behandlat både positivt och negativt .... varför skulle jag sluta hantera det negativa?  Vill du BARA läsa positiva bloggar, bör du handlöst sluta läsa min, men det vet jag att du inte kan. SÅ ... det är bara för dig att gilla läget. Jag skriver det jag VILL skriva. Jag är positiv, negativ, humoristisk, bitsk, whatever, NÄR jag KÄNNER för det. INTE när DU ber mig vara nåt annat. Tyvärr lille vän. 
 
Näserruvettu ... börjar vara dags för kvällspink med älskade vovvarna :)
 
Sov gott 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0