Juni

7 dagar in i Juni, och idag fyller min bästa vän Annica år!  
 
Kollade igenom bloggen och läste vad som försiggick förra året i Juni. Hade en jobbig period med Meniéres, Kelly opererades för cystan i käken. Den här Juni har börjat toppenbra i alla fall, och jag hoppas att det fortsätter så :)
 
Den här Dagen började tidigt i alla fall, då Paddy väckte mig kl 6. Jag klädde mig på 5 röda, kopplade hundarna och begav mig i rask takt ner mot gångtunneln. Trodde att Paddy skulle pinka 5 minuter, eller börja skita innan han ens hunnit sätta ner ändan ... men han var mest sugen på att äta gräs.  Gissar såhär i efterhand att han såg skymten av postbilen som levererade morgontidningen. Han var nog ute på balkongen och kikade ner i springan, såg postbilen och tänkte att det var Annica som kom . Hundarna är fortfarande väldigt förbryllade över att de ser postbilen, men Annica dyker aldrig upp. 
 
Idag blir en fullspäckad dag. Jag och Hannah ska iväg och botanisera på stan, och jag ska till Burträsk och uppvakta Annica. Ett par promenader med hundarna ska det åxå bli innan dagen är slut. 
 
Nä, nu blir det tre koppar kaffe, sedan drar vi igång :)
 
Gomorron!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0