När planerna spricker

Planerna för dagen sprack tämligen omgående efter att jag skrivit morgonens inlägg, Jag upptäckte att Kelly inte var som vanligt .... hon uppvisade ett beteende som sa mig att hon hade ont någonstans. Hon tryckte sig mot mig HELA tiden, verkligen tryckte sig, och när vi låg i soffan så förstod jag att allt inte var ok Hon låg nära, men fick ingen ro. Jag började kolla igenom hela kroppen på henne, klämde och kände .... ben, tassar .... till slut munnen... då fick jag se att hon brutit av en tand. pillade och kände att det som satt kvar av tanden, satt löst.  Ringde veterinären och fick en tid redan 11.15
 
Väl framme hos veterinären fick hon några sprutor, sedan sov hon. Tand och rot pillades så småningom ut. Jag frågade veterinären hur länge hon skulle sova, och hon sa att eftersom det var en lätt narkos, så skulle hon nog börja vakna på någon timme, och vara på benen efter 3-4 timmar ungefär. Räknade lite snabbt i huvudet och tänkte att jag skulle hinna iväg och uppvakta min bästa kompis under tidig kväll. 
 
Då Kelly inte visat minsta lilla tendens till att vakna, då klockan var strax efter 15, ringde jag vet. igen. Jag hade räknat med att hon skulle börja vakna kring 13-snåret ... och vara på benen kring 15. 
 
- kom in med henne, sa de på veterinärstationen, så får vi ge motgift. 
 
När jag kom fram dit, så lyfte Kelly lite på huvudet.  - Nu börjar hon nog vakna, sa vet. Då de blir sövda med det preparat som hon blev sövd med, vill de helst inte ge motgift tydligen. Då hon verkade visa tecken på att vakna, så åkte jag hem igen, utan att ha gett något motgift.  Väntade .... tittade på henne, strök på henne ... kollade andningen ....  Strax före 18 vaknade hon äntligen :)  Vinglig och yr ... men hon var åtminstone kontaktbar :)
 
Hannah och Robban kom förbi med Hiltin, och en fåtölj som jag fick. De lämnade även Milo, som blir kvar tills på söndag. I morgon fyller Pernilla 24 år. Det händer grejer kan man säga. :)
 
Nu kan jag somna gott, då Kelly vaknat och verkar rätt så pigg. Tack Gode Gud!
 
Kontentan av dagen är att ibland blir inget som man tänkt sig ... men det kan sluta bra ändå. 
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0