Å gud ... klockan är mycket

ibland blir man så djup så man knappt klarar av sig själv ... men det är rätt så härligt att riktigt fundera och borra ner sig i sina tankar .... 
 
Lycklig. Glad. Tillfreds.   Det är positiva tankar som de flesta unnar andra att känna. Till en viss gräns vill säga.   Passerar man gränserna så anses det fult. Det gäller alltså att vara glad och tillfreds till en viss gräns, och på vissa premisser, annars blir det fel. Vem är det egentligen som bestämmer över VAD man får vara glad över? 
 
Ta ett exempel: Om en random människa, gärna singel, utan "band" till någon, uttrycker sin positiva känsla för någon, så är det bra, positivt, bara Plus i kanten.  Om en annan människa, gift, sambo el. dyl. uttrycker samma sak, är det Fel, ruttet, okänsligt, negativt.   Varför egentligen?  Är någon människas uppskattning beroende på andra människor? Är det Ok att vara positiv ibland, men i andra sammanhang är det fruktansvärt fel?  Om en människa som är singel, helst "ofarlig" i andras ögon, tycker något positivt om Mig som kvinna, då är det frid och fröjd, men om en annan man, som befinner sig i ett förhållande, tycker samma sak ... Då är det åt helvete. Varför? Har ens tyckande, tänkande och gillande att göra med andra människors bestämmande? Är inte glädje något som är positivt oavsett?
 
Ok ... för att klargöra det hela så handlar det inte nödvändigtvis om Mig ... mer än själva tanken .... behöver inte nödvändigtvis vara mig som kvinna ... kan handla om mig som Person åxå. hemska tanke ... om JAG skulle vara mycket värd som person ... eller hur?   
 
Jag tycker själv att jag är Bra :)  Jag tycker själv att jag uträttar stordåd ... utan att för den skull vara alltför kaxig ... tror jag ... fniss .....   IDAG har jag åtminstone varit sjukt duktig. Packar ur och städat skafferiet och övriga köksskåp, skurat ur garderoberna och linneskåpet samt städskåpet. Känns som att jag ligger bra till med flyttbestyren :)  SNART  .. är det dags för stora flytten.  :)
 
Nä gud ... nu måste jag ta ut hundarna och krypa isäng ... herregud va klockan är mycket. Hoppas Du haft en bra dag. :)
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0