Alltså ... hahahahahahahahaha ... förlåt .. hahahahahaha

Borde inte ... hahahahahahahahahaha... men kan fanimig inte låta bli
 
Förra gången det var ett sånt här pådrag kring min blogg, förutom den här lilla grejen med "Linda" var när jag blev mordhotad från Spanien. Man kan inte säga annat än att jag lever ett sanslöst Spännande och innehållsrikt liv, hahahahahahahahahahaha 
 
Alltså ... Linda och M .... ni är ungefär lika trovärdiga som James Bond och Televinken. Jag uppskattar att ni tar er tid att kommentera ... men jag har absolut ingen tilltro eller respekt för er .... det bara är så. Återkom när ni kan lämna namn .... så ska jag ta era åsikter i akt ... i övrigt ... ja alltså ... fniss .... ni (du) måste bara inse att man inte kan annat än skratta ... förlåt ... ska inte dela det här på facebook, jag lovar. 

Kommentarer
Postat av: M = Maria Larsson

Som sagt, du uppvisar ett sjukt beteende. Jag bor i England just nu så lite svårt att träffas för att diskutera saken... Lycka till igen.

2013-05-01 @ 23:33:33
Postat av: Maria

Var du än befinner dig i världen, så visar det här svaret ÄN mer vad du är för en människa. Det är inte JAG som är sjuk, om du förstår vad jag menar. Lycka till själv, med att följa bloggar som du verkligen gillar, istället för att maniskt följa Min ;)

2013-05-01 @ 23:42:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0