Den sjunde dagen

Det blev morgon den sjunde dagen. Ja alltså, idag är det den sjunde dagen sedan jag flyttade hit :)  och solen har lyst vareviga dag :) :) 
 
Det är så underbart vackert här där jag bor, så ni skulle bara veta. Ja, lite vet ni ju eftersom jag upprepar det varje dag, men ni skulle få se med egna ögon :)   Tänk att jag hade sån tur att jag fick köpa lägenhet på ett så vackert ställe.... det är ju helt fantastiskt. Tänk om jag köpt den där på sjungande dalen, som var jättefin förvisso .... men här är ju omgivningarna tusen gånger vackrare. Promenadstråket vid vattnet är ju helt makalöst. 
 
De jag kan tänka mig INTE skulle trivas här, och som jag ALDRIG skulle rekommendera att flytta hit, är de Hundrädda. Herregud va med hundar det finns här. Helt sjukt faktiskt. 
 
Åhh.... idag har jag tvättstugan !! :)   Kl 11 ska jag befinna mig där för att få snurra igång maskinerna för första gången .... å vet ni ... jag ska mangla åxå :) :)   Jag vet att jag är en mästare på att upprepa mig, så jag fortsätter med det: Jag ska fota i tvättstugan så att ni ska få se så fin den är :)    En tidigare ägare av den här lgh drog in så att man kan ställa in en tvättmaskin inne på toan här ..... visste inte att det fanns tvättmaskiner med de minimala måtten .... JAG har då aldrig sett en så smal maskin ..... och jag fattar inte varför man skulle vilja klämma in den på toan när tvättstugan är som ett palats. Men .... det var väl den tjommen som valde tapeter hit åxå, och det såg man ju direkt att det inte kunde stått rätt till i det estetiska tänket. .... alltså, det här är inte killen jag köpte lgh av, utan en tidigare ägare. Nåja, nu sitter det uppe vita tapeter, samt är målat vitt, så det är ljuvligt ljust här. När jag fått upp hyllorna osv. ska jag ......  *fanfar* - fota så att ni ska få se :)
 
Idag kommer Pernilla hit för att umgås och sola en stund. Hon jobbar till kl 11, är sedan ledig till kl 19 då hon börjar om igen. Kul att hon hinner hit, för i morgon jobbar hon 7.30 - 22 om jag inte minns helt galet, så hon hinner inte hit då. 
 
Nä hörrni, lite morgonstretch, sen är vi igång :)
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0