Fredagkväll

En regnig dag även idag ... men bara på utsidan lixom :)   Jag packade bilen full med kartonger, drog iväg till stan, hämtade Hannah, sen iväg till nya, superfina lägenheten ... MIN lägenhet :)  Vi satte upp gardinerna samt baxade in alla kartonger jag hade med mig ... sen gick vi och handlade på coop och Lagade Mat, den första måltiden som tillagats i nya fina lägenheten :) Det blev renskavsgryta och hemlagat potatismos :)  
 
I morgon blir det nog en "packa-tvätta-dag" för att återigen lasta bilen på söndag och dra iväg. På söndag har Matte och Pernilla premiäröppning av Saltbadet i  stan. Då ska jag dit :)  Passar på att packa bilen full och ta med mig grejer. 
 
Förändringar. Funderar på det ....   Förändringar i livet. Jag skulle lite kaxigt vilja påstå att de flesta är lite rädda för förändringar. Man vill lixom leva i det trygga, invanda ... beprövade ... det man anser vara "säkert". Är det fel att vilja leva i det trygga? ... Nej. Inte fel. MEN ... är det fel att prova något nytt? Ta ett nytt steg? VÅGA satsa på nåt annat?  Många fastnar i det gamla invanda .... utan att egentligen reflektera över det. Är det fel? - Nej, det är inte alls fel, men det kanske skulle vara ÄNNU bättre att faktiskt våga ta ett steg till. Det behöver inte handla om att byta bostad eller partner .. absolut inte. Det kan vara att ta en kurs, lära sig nåt nytt .... våga prova nåt man inte provat tidigare .... att förändra helt enkelt. 
 
Fredagkväll och jag är trött. Ska kura ihop på madrassen. Tack för idag, tack för en underbar vanlig dag .... eller ... vanlig och vanlig ,... fniss ... inga dagar är väl direkt vanliga ... men ändå. Tack för idag :)
 
Gokväll

Kommentarer
Postat av: sushi

Agneta fältskog..visst?

Lycka till med flytten! ;-)

2013-05-11 @ 08:02:06
Postat av: Maria

Japp, Agneta Fältskog :)

2013-05-11 @ 09:36:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0