Jädrar vad det händer grejer!!!!

Den här dagen har jag varit så sjukt effektiv .... betänk då åxå att dagen inte är slut än :)
 
Igårkväll var jag så trött så jag kunde knappt somna. Det blev sent. Kring 23.30 när jag redan låg i sängen, kom jag på att jag inte varit ute med hundarna efter kl 21. Fan åxå ..... men eftersom de sov allihop så tänkte jag: Jag brukar ju vakna tidigt som skrutt, så det ordnar sig nog. .....
 
Vaknade 7.20 av att jag fick ett sms. Upp ur sängen, på med kläder, koppla hundar och komma ut så fort som möjligt. Tack och lov är ju Paddy bättre, kanske till och med helt bra, så det var ingen större panik för någon av dem. De höll sig som vanligt tills vi kommit bortanför gångtunneln, jag vill att de håller sig såpass långt ..... och det har ju gått alldeles utmärkt hittills :)
 
Efter den något sömndruckna morgonrundan, blev det kaffe för mig och frukost för hundarna. Började stöka ur ett par kartonger och hann tänka några gånger: Var i helvete ska jag rymma allt5 det här?  Och nästa fråga .... MINST lika viktig: BEHÖVER jag det här? Dessutom: va fan ska jag göra av ALLA tomma flytt- och banankartonger??? Gud va jobbigt det känns att måsta frakta till åvc .... hoppa sönder typ 10 st banankartonger för att få in dem i conteinern .....   Nä, nya friska ideér. Jag gick med i gruppen - bortskänkes/bytes Skellefteå med omnejd. Men herregud vilken kul sida!!! Det är rent underhållande att kolla på annonserna. Nån byter nån kul kruka mot en flaska vin, nån vill att någon datakunnig hjälper med datorn, mot en fika ..... hahaha .... väldigt livsbejakande och upplyftande läsning må jag säga :)  Jag fotade några kartonger och la in en annons på bortskänkes. Inom 5 minuter hade jag fått en mottagare :)  Som DESSUTOM bott i det här huset för x antal år sedan, så hon hittar hit utan problem :)
 
Efter att ha slagits med tankarna om alla jävla grejers varande eller icke varande en stund, samt ätit frukost, tog jag på mig träningskläderna och drog iväg på fina strandrundan, nästan 5 km. med hundarna. Ljuvligt väder, vacker omgivning, glada hundar, glada andra hundägare ..... Blir det bättre än såhär? Jag har så vansinnig tur .... att hamna på platser där hjärtat svämmar över av kärlek. Det här mina vänner ...... MITT LIV .... är precis vad som menas med RIKT LIV!  Mitt i allt kaos, så har jag tur som en tok. 
 
Efter promenaden stökade jag ur fler kartonger, samt bar iväg ett par kartonger till förrådet, bokade tvätttid i supersuperfina tvättstugan .... ska ta kort när jag går dit och tvättar på lördag, så bni få se .... så sjukt flådig tvättstuga!!!!    Hips vips har jag trollat bort allt ur kartongerna. Nu står endast EN kartong i hallen. Det som finns däri ska på återvinningen på måndag. Gud .... det känns som en seger att ha fått bort alla kartonger. Det står inte ens grejer på bänken i köket. NÖJD känner jag mig :) :) :) 
 
En god lunch intogs på balkongen, sen tog jag ut Kelly på den stora gräsplanen på gården för att träna. GISSA om hon var träningssugen!!!!! Det är inte bara JAG som saknat hundträningen alltså :)
 
Efter lunch och träning med Kelly har jag i princip gått omkring och myst. Tittat mig runt i lägenheten och verkligen känt Lycka. Herregud så tur jag har i livet. I spel har jag mindre tur ..... men i LIVET ... ibland tokas det med både det ena och det andra .... men det ser jag mer som kryddor i tillvaron :) 
 
Jo just ja. Sjukgymnasten tror efter ett telefonsamtal att jag stukat AC-leden. Har aldrig hört talas om en sådan led, men det är tydligen något i axeln. Alla symptom tyder på det, men jag ska dit i morgon på bedömning. Jag gissar att hon inte kan säga så mycket om handen ..... men jag kan ha fel. Vi får se i morgon. 
 
Nä hörrni .... om man skulle gå ut med hundarna en sväng till ..... ikväll tänkte jag sitta i soffan och bara njuta av tillvaron :)  Hoppas ni får göra likadant :)  Jag kommer att skriva ytterligare ett inlägg ikväll .... vet redan vad jag vill skriva om, och fundera kring. Häng med vettja :)
 
Goafton

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0