Svåra men bra beslut

Jag orkade inte skriva om det igårkväll. Jag orkade knappt tänka på det. Idag känns det dock bara bra. Bra och Rätt. Jag sålde Sally igår. Det unga paret som köpte henne, kände jag direkt att jag tyckte om. De gav sig verkligen tid, och deras sätt och beteende, talade om för mig att Sally får ett perfekt hem hos dem. Dagens konversation med dem, visar bara ÄN mer att jag hade rätt i min tanke. Så ... även om det känns tomt och konstigt, så vet jag att jag fattade rätt beslut. 
 
Att se sitt eget värde.... att erkänna ens för sig själv, att man är värd nåt .... är inte så himla självklart och lätt. Jo, för en del verkar det vara oerhört lätt, till och med så att det slår över och de tror sig vara mer värda än alla andra, men jag pratar inte om Dem.    Att erkänna sitt värde. Att tala om för sig själv att man faktiskt är VÄRD att ha det bra ....    Bara för att man finns. Bra träning det där. 
 
Nä, nu ska jag ta ut mina hundar, sen ska jag börja göra kväll här. Nu är det inte många kvällar kvar här i Bygdsiljum. Ett kapitel tar slut och ett nytt börjar. Spännande och vemodigt på samma gång. Precis som livet :)
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0