Upprepning

Jag vet att jag upprepar mig, men det får jag göra :)   JAG FICK DET BÄST !!!!!
 
Efter morgonrunda och kaffe, åkte jag iväg och köpte fler krokar samt lite tugg åt hundarna. När jag kom hem så dök Hannah upp :)  Men GUD så underbart det är att kunna träffas såhär ofta :)  Vi kokade kaffe och gick ner på gården med en filt, satte oss i gräset och drack kaffe i solen och bara pratade en stund. Jag har haft det bra i flera år, men det blir bara Bättre och Bättre! Tro mig, såhär lycklig har jag aldrig varit tidigare, i hela mitt liv. Jag är förundrad och glad varenda dag över min Lycka! Det är verkligen så att allt har sin tid, allt har sin mening, allt blir till det bästa. Det tror jag verkligen på. 
 
Att möta motgångar är ingen katastrof, att träffa idioter gör bara att man växer, att tvingas stångas med galenpannor, gör att man lär sig ... tålamod. Man lär sig något nytt varje dag, det har jag alltid sagt, och det står jag fast vid. Huvudsaken för MIG är att jag står fast vid den JAG är ... vilket betyder Ärlighet framför allt. För MIG betyder ärlighet och rakhet mycket ... det ÄR bara så. Därför är just DET egenskaper jag värdesätter högst hos andra åxå. Gå bakom ryggen på mig EN gång kan kanske funka, jag KAN förlåta .... men inte TVÅ gånger. Då är det kört. Många säger att man för sin egen skull MÅSTE förlåta .... men det där förstår inte jag. Varför ska jag måsta det? För mig räcker det .... och jag har sagt det många gånger .... för mig räcker det att kunna ACCEPTERA det som hänt. Inte förlåta. Acceptera. 
 
Om jag accepterar att andra inte tänker som jag, inte agerar som jag, inte värdesätter på samma sätt som jag .... då blir det lixom inget problem. Jag måste inte alls förlåta ..... framför allt inte om motparten inte ens ber om förlåtelse. Jag kan välja att bara acceptera, och därmed gå vidare. Lägga det bakom mig. Inte ältar jag DET i evigheter, varför skulle jag?  Att det sedan dyker upp NYA muppar som beter sig, går bakom ryggen, beter sig mindre bra .... ja, så kommer det alltid att vara. Därför kommer jag att fortsätta acceptera och gå vidare, MEN välja att inte ha den människan vid min sida fortsättningsvis. 
 
Åh vilken underbar dag jag har haft !!!! Hundarna är nöjda och glada, JAG är nöjd och glad ..... Jag är NÖJD ... GLAD .... alltigenom LYCKLIG. Åh ... om det gick förmedla känslor på ett sätt som gör att ni fick känna det jag känner !!!!  Gud så lyckliga ni skulle vara :) :) :) 
 
I morgon är en annan dag. Jag ser fram emot i morgon. Jag ser fram emot alla dagar. NU ska jag mysa i soffan med mina hundar resten av den här kvällen. Sen ska jag krypa isäng i min sköna säng och tacka för idag. Verkligen TACKA för den här dagen. TACK för en underbar DAG. 
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0