4/11 och tickande

Gårdagens avslutning på vardagslydnadskursen blev toppenbra, och alla verkade nöjda med kursen. Åtminstone om man läser utvärderingen :)   Jo, de berömde kursen även muntligt. Jätteroligt!
 
Vi gick en 45 minuters kvällspromenad igår jag och hundarna, och det kan jag säga. Gullefjun, aka pinkelink, han hade ingen lust att promenera alls. Klockan var strax efter 20 när vi gick, och han ville vända om och gå hem igen. Han var trött och ville sova. 
 
Ingen ska säga att jag SPRÄTTER upp ur sängen när alarmet ringer kl 5, men det GÅR. Lite motigt när man ska he benen över sängkanten .... sen är det värsta gjort :)  När man väl kommer ut med hundarna, så har man piggnat till redan när man är vid nästa port :)   Så , det här med att morgonträna, det är riktigt härligt har jag upptäckt :)
 
Efter core-passet, där även Pernilla var med .... ja, Hannah åxå, men vi följs alltid :)   ... så blev det en snabb dusch hemma hos Pernilla, innan det bar iväg till jobbet. En lugn dag var det, men då hann jag ju hjälpa till ute i Kondis åxå. 
 
När jag kom hem från jobbet, tog jag itu med att bära ner sommardäcken i förrådet. De har legat i bilen sedan jag (läs Hannah) skiftade till vinterdäck. Har även skjutsat runt transportburen nån vecka, som åxå hör hemma i förrådet. Känns skönt att äntligen fått tummen ur och bära ner alltihop :) Gu så lat man är ibland. Eller obeslutsam .... eller .... vad sitter det i? Jag menar, jag åker iväg och tränar .... betalar pengar för det. Men att ta det där gratis träningspasset att bära ner däcken till förrådet .... det bär emot. Man är bra märklig :)
 
Hundarna ligger och gnager märgben, jag har tagit upp fisk ur frysen som jag tänkte äta till middag. Nu ska jag ta det lite Keno en stund. 
 
Tjing så länge :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0