Åhhhhhh !!!!

Det är Lördagkväll. Jag är så himla nöjd med min dag. Den är snart slut, jag försöker suga ut det absolut sista ur den, innan det är dags att krypa isäng. Tänk va härligt det är att få njuta så otroligt mycket av en vanlig dag!
 
Som ni vet, så blev det städning (vilket tar ca 20 minuter, och då har jag räknat in att jag torkat golven)  sen hämtade jag upp jul-grejerna från förrådet. Jag körde röda julstjärnor i rummet, plus fejkade amaryllis
 
Satte även upp de julgardiner jag haft i 15-20 år. De funkar fortfarande :)  I köket körde jag vitt. Vit julstjärna och vit stake. Av någon anledning fastnade inte det fotot, så det visar jag någon annan dag. 
 
När jag bar ner lådorna i förrådet igen, passade jag på att boka tvättstugan kl 15. Upp, hämta hundarna för en dryg timmes helt underbar promenad med hundarna! Jag knallade där nere vid Scharins, så smårumporna sprang lösa, men Paddy mästerjägare, fick springa i flexit. Han visar tydligt att han känner att det finns jaktbart byte i området, tro mig. Det är mycket rådjur där, och vi såg spår även idag, i snön. Tyvärr Paddy, jag vet att du gillar att rejsa iväg efter dem, men du FÅR inte. Nåja, jag tror han var rätt nöjd ändå :)  Jag är säker på att jag har världens bästa hundar. Eller, de passar ihop med MIG bäst i hela världen. Att få se dem springa, nosa, lite sådär Pippi Långstrump- sakletare. Men, när jag visslar, så kommer de springande. Älskar det. Älskar att de faktiskt känner glädje i att springa runt och kolla, hoppa upp på saker, springa som dårar mitt i alltihop, gräva som galningar, dyka ner i ett hål ...... men när jag visslar, så kommer de omedelbart. 
 
Efter promenaden, var det lagom att gå ner i tvättstugan för att kasta i en tvätt. Det blev bara en maskin  förresten :)
 
Gick förbi hos söte farbrorn, men han var inte vaken. Hälsade honom genom frun. Tittar in i morgon igen. 
 
Till middag blev det tapas och en kall öl. Jädrar så gott, men jag orkade inte äta upp alltihop ... fniss ...
 
Efter maten hällde jag upp ett glas rött vin, och myste ner mig med hundarna i soffan.  Har kollat på "Så mycket bättre"  Nu ska jag se film tror jag. "Avatar" . Vi får se om jag orkar se hela, eller om det blir som det oftast blir, att jag helt enkelt går isäng :)  Men, nu när jag sov så länge idag, borde jag väl orka hålla mig vaken tycker man :)
 
Jag har haft en superhärlig dag :)  Hoppas att Du åxå haft det, att du gjort bra val, och fyllt dagen med nåt värt :)
 
Gokväll

Kommentarer
Postat av: Camilla

Det har jag fylt dagen,ett super gott Julbord.Tänt ljus och mys. Vi har en härlig tid att se fram mot

2013-11-30 @ 21:58:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0