Filmstjärna

Livet har mycket oväntat i sitt bagage. Vem har trott att jag skulle bli tillfrågad om att vara med i en film? Nu har det hänt i alla fall, och det ska bli oerhört spännande och Kul !!!!  På måndag kommer filmteamet för ett första jobb, och jag ser fram emot det. Vad är det då som gör att jag ska få delta i en film? VAD är det som gör att jag kommer att få titulera mig, om än inte filmstjärna, men som huvudperson i en film?   Häng kvar så får ni veta :) :) :) 
 
Det finns andra så himla kul grejer på gång, som jag inte kan berätta ännu .... ååååhhhh vad det kliar i fingrarna att få säga det ... men .... det kommer vad det lider :)
 
Så .... med detta sagt, så förstår ni vilket underbart liv jag har :)  Jag inte bara BOR i ett paradis ..... Jag lever min dröm!
 
Nu är det dags att ta ut hundarna för kvällspinket ..... i morgon ska jag upp tidigt för att åka på morgonträning tillsammans med Hannah före jobbet.  Hoppas ni alla haft en bra dag, en härlig kväll .... ha en god natts sömn, hoppas alla tänder sitter kvar i morgon när ni vaknar :) :) :) :) 
 
Gokväll

Kommentarer
Postat av: Tina Tafvelin

Men så kul! Ska bli spännande att se vad det är för film :D (nyfikenienstrut) ^^

Svar: Ja, det ska bli jätteskoj :)
Maria Tafvelin

2013-11-21 @ 22:21:46
URL: http://tafvelin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0