Söte farbrorn

Dagen började, som ni vet, redan innan gårdagen slutade på nåt sätt. Sov som skrutt. Efter att ha varit ute med hundarna och packat väskan, drog jag iväg in till stan för morgonträning. Pernilla och Hannah var med :)  Det nya core-passet på Friskvårds är verkligen störtkul :)    Efter passet, och efter att ha skjutsat hem Hannah och Pernilla, begav jag mig på jobbet för dusch och jobb. Pernilla och Mattias åkte iväg på ledighet under helgen, och jag hoppas verkligen att de har en toppenhelg i Sundsvall. De har jobbat nästan dygnet runt sedan de tog över Wallins Kafferepet i mitten av juni, de behövde verkligen få vara lediga  två dagar i sträck. På söndag är de åter i jobb. 
 
Efter jobbet blev det en dryg timmes promenad med hundarna. Ahhh .... underbart ! Kelly och Molly lösa, Paddy för säkerhets skull i flexi. Det är för mycket rådjur och älg i det området vi gick. Ville även få lite själsligt lugn ... :) Lite spontan träning under promenaden blev det åxå. Ja, för hundarna alltså :)
 
Det damp ner ett papper i brevinkastet nu ikväll. Det var från Riksbyggen, där det fanns lite info. Bland annat:
- Lusthuset på gården har glädjande nog nyttjats en hel del under året ( jag tar åt mig lite, har bokat det 5 gånger sedan jag flyttade hit :) )
- Inga störande ljud får förekomma från Lusthuset efter kl 24  (här gissar jag att det handlar om den fest i sommar som inte slutade förrän kring 4 på morgonen, Obs, inte någon av mina bokningar :)
- Hyrorna blir oförändrade under 2014 (Härligt)
- Julfest den 12/12 kl 17.30 i EFS - lokalen. Föreningen bjuder på jultallrik mm. Den som inte vill eller kan komma, kan få sin jultallrik hemkörd ( :) :) :)   )
- Under tiden fram till årsmötet nästa år, fungarar Lars Wikström som ordförande. Anledningen är att ordinarie ordförande pga hälsoskäl måste avsäga sig uppdraget för närvarande. 
 
Ordinarie ordförande, är söte farbrorn, som jag berättat om tidgare. Han med skjorta, jeans och hängslen. Han som visade lägenheten när jag var här och kollade första gången. Han man genast tyckte om. Söte farbrorn. Han fick en stroke för nåt tag sedan .... har kommit hem, men är sängliggande. 
 
Jag har pratat med hans fru Tora några gånger, och bett henne hälsa. Jag har kramat om henne ..... 
 
I morgon ska jag knacka på och gå in. Säga till söte farbrorn att jag tyckte om honom redan första gången jag träffade honom. Jo, jag vill säga det åt honom. För säkerhets skull. Så att han vet. Så att han HANN få veta. 
 
I övrigt i morgon, så är det hundar och promenader, städning och ha det bra :) En skön dag ska jag ordna åt mig själv :) :) :)    Jag planerar att börja med sovmorgon :)
 
Jag har ätit gott ikväll. 
Fylld fläskytterfilé och supergod sallad. Till det ett glas rött. Har hällt upp ännu ett par glas rött, kollat på Idol .... nu ska jag dricka ur glaset i lugn och ro .... möjligtvis fylla på det en gång till innan jag går ut med hundarna och kryper isäng. Hoppas Du haft en Bra och innehållsrik Fredag.  :)
 
Gokväll

Kommentarer
Postat av: Vanja

Har försökt att göra lite jul här hemma.Funderar hur det ska gå om något år....Hade lite problem att hitta julgrejorna i förrådet.Visade att jag mindes bättre förr.Hade totalt glömt bort att jag hade bytt kartonger för grejerna sedan ifjol.Nåväl det blev lite jullikt till slut.Trevlig helg på dig och vovvarna.(Har två katter själv som såg lite misstänksamma ut när de kom in och inte kände igen lägenheten.)Trevlig helg på er alla tvåfotade och fyrfotade i Skellefteåtrakten

2013-11-29 @ 22:23:03
Postat av: Maria

Jag ska julpynta lite i helgen jag åxå. Jag har tydligt märkt lådorna med JUL, så att jag inte ska behöva slita upp varenda kartong och kolla :)

Ha en toppenbra helg du åxå Vanja !!!!

2013-11-29 @ 22:45:21
URL: http://bygdsiljumsmaria.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0