Då ..... Då .... Då blockerar jag dig på facebook!!!!!

Å gud vilken träningsvärk jag har! Gruvar inför morgondagen, då jag förstår att det inte kommer att vara ett dugg bättre!
 
Efter en Bra och Rolig dag på jobbet, åkte jag in till stan och gick ut med Milo på promenad. Sen bar det iväg hem för att ta ut mina egna på en runda :)  Kallt idag!  
 
Hem, ringa Riksbyggen och anmäla att vattenkranen i köket sipprar vatten i själva handtaget, småfippla, sen var det hux flux dags för hundkurs. Ikväll var det bara tre stycket. Detta för att Jag ju egentligen skjutit fram de två sista kurskvällarna till Lördag den 26e, då vi ska köra i tre timmar. Alla kunde dock inte vara med då, så för dem så kör jag onsdagar som vanligt, trots att det är mörkt. Det passade perfekt att de som inte kan den 26:e under dagtid, ligger på samma nivå, så det gick utföra en vettig kurskväll just för Dem, i alla fall :)
 
Hem, laga middag, det blev zucchinipasta med vitlöksdoftande skinksås :)  HUR gott som helst :)
 
Nu är jag frusen och ska krypa ihop med hundarna i soffan. 
 
Tänker på en sak. Att blockera någon på Facebook, är det ett "ordentligt" sätt att visa: Jag har något emot dig, men vågar inte säga det öga mot öga?, eller är det ett omoget sätt att skydda sig själv?   Vet inte. Har faktiskt inte funderat så himla allvarligt kring saken förrän nu idag, då jag insåg att en (vuxen?) människa som tidigare blockerat mig, tydligen hävt blockeringen. Varför, har jag ingen aning om. Vet inte ens varför blockeringen sattes överhuvudtaget. Visst, det är upp till var och en, och jag har åxå raderat "vänner" .... men blockera?  Jo, jag blockerade de som var med i "pakten" som betedde sig som svin kring Ziggy ni minns. Hon, från Spanien som ringde och hotade mig, samt hennes kumpan spanjoren, som tappade allt sans och vett. Jo, de blockerade jag faktiskt. Där var anledningen: Jo, jag har något emot er som beter er som svin, och ni vägrar förstå vad jag säger, trots att många försök gjorts. 
 
Facebook är helt fantastiskt på jättemånga sätt. Jag uppskattar facebook. Uppskattar att kunna hålla tät kontakt med kusinerna, ta del av deras vardag på ett enkelt sätt. Uppskattar att läsa om mina vänners vardagliga tankar och foton. Uppskattar sälj-köp-sidorna. Uppskattar Djurskyddets sida. Uppskattar att snabbt och enkelt kunna be om- och Ge hjälp när det anropas via olika grupper på facebook. Jag delar mina tankar, ofta genom att länka till den här bloggen. Jag delar foton på hundarna och på mina maträtter. Det är ju valfritt att se vad jag skriver och delar :)   De som inte vill, de slipper. De som verkligen har något emot mig, kanske till och med blockerar mig :)  De orkar kanske inte med mina mat-foton? :)
 
Nä .... nu ska jag kura soffa med mina bästa kompisar. 
 
Gokväll 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: flisan

Jag uppskattar dina matbilder och skulle mer än gärna vilja att du lägger upp recepten här för dom ser så sjukt goda ut!!

2013-10-17 @ 22:07:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0