"Slira omkring"

Vaknade strax före kl 8. Fortfarande vimmelkantig  med en obehaglig känsla i huvudet .....  Tagit åksjuketablett och hoppas det ger sig. 
 
Hannah ringde innan jag kommit mig ur sängen. Hon hade kommit hem från morgonträningen och meddelade att det var svinhalkigt ute. Hon hade tänkt ta cykeln, men hittade inte överdragsbyxorna så hon tog bilen istället, och berättade att det var så halt, att man "slira omkring"    Jag förstod vad hon menade, när jag kom ut med hundarna. En tunn isbeläggning som inte syns, men känns. Jisses !  När vi gått bort till kanotudden började det regna pyttesmå isbitar, alltså inte vitt hagel, utan genomskinliga små isbitar. Lite coolt faktiskt :)
 
Står i kontoret och dricker kaffe .... är ju ledig idag. Det känns himla skönt. Ska åka upp på Solbacken och handla lite förnödenheter, tex lite nya vinglas. Kommer ni ihåg att jag fick 4 vinglas av kompis Malin och hennes man Peter, i inflyttningspresent? Jag har bara ETT kvar. Ett rev Kia sönder när hon sprang omkull vardagsrumsbordet, Ett slog jag sönder när jag diskade, och ett rev jag ner från hyllan. Jag är hopplös!  Ska även köpa värmeljus, som jag glömde köpa förra gången jag var på Rusta. 
 
Nu har jag beställt en ny kran till köket. Då blir det RIKTIGT fint ! Kranen som sitter där nu, är ju sådär rak
Ja, ni ser en liten snutt av den där på kanten i alla fall. Nu har jag beställt en sån här: 
Ser fram emot att få hem den, och få den på plats, så att jag får varmvatten i köket igen :)
 
Nä, nu ska jag sätta igång så smått här. Före kl 12 måste jag hämta smörgåstårtan. Ska fota sedan och visa så sjukt snygg den är :)
 
Bra Fredag på Er!  Fyll den med nåt värt!
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0