Surpuppa

Söndag, mitt på dagen redan. Hannah och Robban dök upp kring 2 inatt, men jag hörde inte så mycket, då jag styrt in silikonöronpropparna :)   Jag klev upp kl 8 och kokade kaffe, då fick ungdomarna kliva upp från den madrass jag pumpat alldeles för lite, och lägga sig i sängen istället :)   Själv drog jag iväg på hundkursen. 
 
Det hann bli rejält kyligt, då det blåste en hel del. Tur det inte regnade! Alla ekipage klarade dagens övningar galant, och det är precis hur kul som helst :)  Efter kursen skyndade jag mig hem för att hinna umgås en stund med Hannah och Robban innan de skulle dra vidare. Nu är jag frusen .... Ni vet, när man hunnit börjat frysa, och sen vill det lixom inte gå ur kroppen. Ska ta en varm dusch snart. 
 
Paddy har faktiskt bekymmer med baktassen, där han skavt/skurit bort skinnet på trampdynan. Tog bort förbandet, då han verkade ha ont på nåt sätt .... men det blev då inget bättre av att ta bort det. Ska lägga på nytt igen. 
 
Nu ska jag gå ner och kolla om tvättstugan är ledig, sen ska jag duscha och kura ihop i soffan med hundarna en stund. Jag, Kelly, Paddy och Molly surpuppa :)
 
Ha en Bra Söndag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0