VART ska mina pengar gå?????????

Sängdags .... åtminstone för mig och mina hundar. MITT hushålle håller på att stänga ner :)
 
Dagen började med morgonträning kl 6.45 med TRX - träning på Friskvårdskompaniet. Svettigt, jobbigt .... tungt, tillsammans med Hannah och Pernilla. SEn en snabb dusch hemma hos Pernilla, järnet iväg på jobbet :)
 
Bra dag på jobbet, hem, ut med hundarna på en kylig promenad, hem igen och mys, träning med hundarna inomhus, gömma godis inomhus ..... sen har det varit slappt. 
 
Nu laddar jag för att gå ut  med hundarna, och sen krypa isäng. Tänker bara ..... Det finns många ställen att lägga sina pengar. Inte BARA hyra, lån, mat, försäkringar, hundarna, telefon, tv osv. Sen finns det olika organisationer man skänker pengar till: det är bröstcancerfonden, prostatacancer, röda korset, rädda barnen osv. DESSUTOM tillkommer mindre kända pengainsamlingar som tex insamlingar till bortsprungna hundar. Ibland blir jag så himla trött på denna TÄVLING som ofta infinner sig när det handlar om dessa pengagåvor. Man ska helst tävla om hur MYCKET pengar man skänkt åxå, inte BARA att man skänkt. Det gäller ju att visa att man inte bara skänker en slant, utan gärna en femtilapp mer än föregående. 
 
Ghaaaa !!!!!!
 
Nu tänker jag tvärt på den man som i fredags kom förbi när jag demade bröd på Coop Forum. '
- varsågod att smaka, sa jag. - Nej sa han, av princip så smakar jag inte. 
 
Råtöntigt tyckte jag då, men jag kan förstå vad han menade. Kan nog tänka mig att jag känner lite samma sak, fast när det gäller det här med att skänka pengar. Ska jag, fastän jag väljer att INTE skänka pengar .... behöva känna mig som en sämre människa????   - NEJ !!!!
 
 
Nu byter jag helt ämne. Ni som har tidningen "Härliga Hund" kommer att se  .... ni som INTE har tidningen "härliga Hund" kommer att missa, om ni inte köper lösnummer när det kommer : 
 
Sally och hennes nya ägar kommer i tidningen i vinter! Sofia, nya ägaren, har tvuv-visat mig bilder som kommer i tidningen, och jag säger bara : Waow !!!!  Jag fick gåshud när jag såg bilderna, och det kommer ni åxå att få, jag lovar !!!!!!!!!! Magin mellan Sally och Sofia ..... Jag KÄNDE det redan när jag träffade Sofia och Krille när de kom för att träffa Sally .... jag KÄNDE det .... jag VISSTE det ...... MAGKÄNSLAN sa mig att det var RÄTT ! Ni som ser fotona i tidningen, kommer att förstå vad jag menar. Punkt.
 
Å gud, nu har klockan tickat iväg. Eftersom jag klev upp kl 5 så är jag rätt trött nu. Ska ta ut hundarna, sen krypa isäng. Sovmorgon i morrn till kl 6, för det är ingen träning i morrn :)
 
Nä hörrni .... Gonatt med er!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0