Det blir inte alltid som man vill.

Jobbade 7-11 idag och det gick bra. Kände i slutet att jag började känna mig mer svajig. Efter jobbet åkte jag hem, gick ut med hundarna på en promenad, en snabb lunch, sen la jag mig. Vilade ett par timmar, klev upp, drack kaffe .... som jag nära nog slutat med på dagarna förresten. Oftast dricker jag bara mina tre koppar på morgonen, sen är det bra. Tänkte idag att jag kanske piggnar till i skallen om jag dricker lite två-kaffe. Det blev inte så. Svajigheten fortsatte, så jag la mig igen.Klev Upp och gick ner med hundarna på gården där kring 5. 
 
Det blev inget personal-event för min del. Jag vågade helt enkelt inte åka iväg. Förra fredagens yrselattack finns alltför färskt i minnet, ,och jag ville inte utsätta mig för risken att det hände ikväll, på en personalfest. Så. Jag blev hemma. Så kan det bli. Det är varken första eller sista gången jag måste ställa in något pga Meniére. 
 
Har myst i soffan med hundarna. Nu laddar vi för att gå ut på kvällspinket. Det regnar, så det blir bara en kort historia. I morgon är det en Ny dag. Hoppas det stillar sig i skallen och att svajigheten försvunnit när jag vaknar i morgon. 
 
Det var lite kortfattat vad som hänt idag. Satsar på morgondagen :)
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0