En Underbar dag är slut.

Då börjar Lördagen ticka på de sista minutrarna. Det har varit en helt underbar dag, med nåt litet undantag. 
 
Mitt på dagen tog jag en lite längre runda med hundarna, stannade så att de fick söka godis, och passade på att träna lite med dem där åxå,. 
 
Efter en sen lunch, hade jag bokat tvättstugan. Hade En tvätt, samt att jag handtvättade hall-mattorna. 
 
På aftonen, hände nåt märkligt och ovanligt. Fruktansvärt ångestframkallande .......
 
Jag stod vid datorn när jag plötsligt kände att Meniére dunkade mig i skallen. Det var bara att vika ner kroppen snett till höger och landa i soffan. Oj vad det snurrade! Jag hann börja gråta av ångest .... Det är en fruktansvärd känsla när yrseln kommer ..... 
 
15 minuter senare var yrseln borta. Jag har aldrig varit med om att den bara varat en kvart. Fattar ingenting, men är oerhört glad att det inte höll i sig längre än så. 
 
Med den glädjen i behåll, har jag nu varit ute med hundarna på kvällspinket, och ska strax krypa isäng. Tinnitusen är fruktansvärd ..... hoppas att allt bara GER sig under natten. 
 
Fyllt dagen med nåt värt? DET har jag :)
 
Gokväll

Kommentarer
Postat av: Gabriella

Usch jag förstår ångesten över tinnitusen den har jag också. Ibland bara för jobbigt men med hörapparaten så lindrar den, men int' i f... går det sova med den på då blir det ju rundgång och den tjuter hela tiden mot kudden.Att dessutom vara yr ja då är man utelämnad åt sitt öde:-(

2013-09-15 @ 07:11:15
Postat av: Maria

Precis! Hörapparaten lindrar, men den kan man ju inte sova med. Ibland blir man galen av tinnitusen .... och man blir galen av yrseln .... Men, yrseln är i alla fall borta nu. Ett helvete mindre :)

2013-09-15 @ 09:20:25
URL: http://bygdsiljumsmaria.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0