Fick Mail

Igårkväll fick jag ett mail, som jag blev väldigt glad över! För två år sedan, var jag aktiv inom ADA, den förening jag tagit Paddy, Molly, Ziggy och Sally genom. Jag jobbade då med att placera hundar, och en av de första jag placerade i Sverige var Boston. Efter intervju med tilltänkte ägaren, kände jag att det var rätt, och godkände en placering. DET blev en lyckträff!! Vi har haft konakt genom åren, och igår skrev hon ett mail där hon berättade att hon kommit i kontakt med det par som hittat hennes Boston ute på gatorna, och tagit honom till ett hundstall, varifrån hon adopterade honom, med min hjälp.  Paret, var överlyckliga över att höra att Sandra, som hon heter, hörde av sig, och nu ska ni få höra : De bor bara en halvtimmes bilkörning från varandra!!!!!!
 
Det här paret, spenderar många somrar i Spanien med sin husbil, och för två år sedan kom en liten pigg hund med gigantiskt underbett och krafsade på dörren till deras husbil. På den vägen är det, och när paret skulle lämna Spanien, lämnade de in hunden på ett hundstall där de visste att han skulle bli väl omhändertagen. Lyckliga omständigheter gjorde att Sandra kom i kontakt med det här paret, och på Söndag ska paret komma för att åter få träffa Boston, och få träffa Sandra, som givit honom ett hem här i Sverige. Tänk .... ibland är världen inte bara liten, utan åxå God !!!!
 
Jag ser så mycket fram emot att få höra hur mötet blev :)
 
I övrigt idag så har jag jobbat, promenerat och tränat hundarna, sen bara tagit det lugnt. I morgon jobbar jag 8-12, som alla fredagar, sen är det helg. 
 
NU ska jag väcka hundarna och ta ut dem på kvällspink, sen är det läggdags här. Hoppas Du haft en Bra dag!
 
Gokväll 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0