Kvällen före Dagen D

Torsdag kväll. Det gick bra på jobbet :)  Det känns verkligen som att jag börjat få kläm på sysslorna inne på kontoret nu .... och det är väl hög tid :)   Det känns bra när telefonen ringer, och man faktiskt kan besvara deras frågor. Det känns bra när man utfört de uppgifter man SKA utföra, och man känner att man VET att man gjort rätt. Härliga Känsla !!!
 
Efter jobbet åkte jag hem, gick ner i förrådet, stökade runt en hel evighet, möblerade om hela förrådet innan jag hittade den kartong jag letade efter - Den med mössor, vinterskor, överdragskläder. Kånkade upp med den till lägenheten, bara för att upptäcka att det inte fanns en tillstymmelse till vantar i kartongen. DET var ju snopet, när det i första hand var fingervantarna jag var ute efter. Det är kanske bara att konstatera att jag kastade bort dem?
 
Jag VET att ETT par fingervantar kastade jag. Det var hål i två fingrar, och jag tänkte: Nu ska jag flytta till stan, då kan man lixom inte florera med fingervantar som visar två fingrar. MEN .... De ANRA vantarna då? Kastade jag verkligen DE åxå?? 
 
Nåja, klädde mig och Molly, gick iväg med hundarna på promenad. Det blev till skogen idag :)  En helt underbar timme på skogsutflykt blev det :)
 
Tänk vad en timme i skogen, tillsammans med hundarna, kan göra för kropp och själ!!
 
 
I morgon fredag, ska jag inte jobba på kontoret, utan ute i produktionen. Dessutom är det Personalfest i morgon kväll :) DET ser jag fram emot :) :)  Ska bli jättekul !!!  Superkul att vara på ett jobb, där man faktiskt ser att dessa träffar utanför jobbet, tillför arbetsgruppen positiva detaljer :) :) 
 
Strax ut med hundarna, sen isäng. Börjar kl 7 i morgon, och det är jag inte van vid ... fniss. Efter jobbet ska jag och Hannah iväg och träna på Friskvårdskompaniet. 
 
Hoppas du haft en bra dag !
 
Gokväll

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är kul med arbetsplatser som har tid och ork med personalfester :)

2013-09-26 @ 21:58:05
Postat av: Maria

Det är kul med arbetsgivare som TAR sig tid och ork att prioritera personalen och som ser fördelarna med att värna om den :)

2013-09-26 @ 22:19:46
Postat av: Anonym

Så sant Men det är inte många som har den tiden tyvärr :(

2013-09-26 @ 22:23:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0