Lycka och Besvikelse

Hand i hand. Känslor. Lycka, besvikelse, ren och skär ledsenhet .... alla känslor är förknippade på något sätt, eller hur?  Ibland blir man bara lite mer ... vad ska jag säga ... besviken, än andra dagar. 
 
På jobbet gick det kanon :)  Trivs verkligen toppenbra! Jag har nog nyttjat benämningen "v'ärldens bästa jobb" och "världens bästa chefer" ..... på ett sådant sätt, eller rättare sagt, till ett sådant jobb, och sådana chefer, att jag inte vill använda de uttrycken ännu. De är inte "avsmutsade" än Missförstå  mig rätt ... jag TRODDE verkligen att jag hade världens bästa jobb ..... då. Jag TRODDE att jag hade världens bästa chefer.    Tänk så fel man kan ha. 
 
JOBBET var bra. Klacka runt och vara positiv ... DET var MIN grej :) DET förnekar jag inte. Med GLÄDJE rusade jag runt och serverade, plockade disk, sopade, pratade med gäster, serverade kaffe osv osv .... Nu pratar jag om mitt TIDIGARE jobb. Jobbet på Westmans. Tänk .... För en stund trodde jag att det var det Bästa jobbet. 
 
Det är väl som relationer kan jag tänka. Äktenskap eller andra nära relationer. Man TROR att det ska vara för evigt. Man TROR att man är säker. Man lever i den villfarelsen om att sagt ord gäller. Man VILL att det ska fortsätta vara .... det bästa. 
 
SÅ ÄR INTE VERKLIGHETEN !!!
 
Nej, bevisligen inte. 
 
De man trodde att man hade nära ..... som stöd .... som alltid funnits där. De finns inte där. 
Vad gör man då?  Bryter ihop? - Ja. 
 
Onsdagskvällen i övrigt?
Ikväll var en av de ytterst få gånger jag ställt in hundkurs. Jag är ostadig. Inte yr. Kräks inte. Bara ostadig. Bara. Fy fan säger jag. Både till ostadighet, yrsel, Meniere och opålitliga människor. 
 
Gokväll

Kommentarer
Postat av: Karin E

Det är hårt och jobbigt att bli besviken, alla känslor och kanske obesvarade frågor, frågor som kanske aldrig kommer att få nåt svar. Men man får vara arg, ledsen och besviken - bra och viktiga känslor de också! Kanske lär man sig nåt, kanske går man starkare ur det.
Du ser alltid från den ljusa sidan, du är bra på det, att beskriva det vackra i det enkla och vardagliga men glöm inte bort att det är nåt vackert och ömt i det jobbiga och svåra också!
Så många kramar till dig Maria 💕

2013-09-25 @ 22:48:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0