Onsdagstankar

Efter jobbet, en längre runda med hundarna i underbart väder. Sol, men inte alltför varmt. Precis som jag vill ha det :)   Sen  har det varit lite småfippel här hemma resten av dagen och kvällen .... förutom en aftonrunda med hundarna förstås. NU är det nära nog läggdags, och jag har hunnit tänka rätt mycket på det här med vänskap. Eller, inte bara vänskap kanske ... utan .... vad ska vi kalla det .... samhörighet. Eller om vi ska vara RIKTIGT noga . "DetmanTRODDEvarvänskapellersamhörighet" 
 
Hamnar i den här tanken lite då och då vet jag. Det är väl för att jag inte riktigt kan släppa tanken tror jag. Eller ... VET jag. 
 
HUR kan det komma sig, att någon man haft nära, visar sig, uppenbarligen och tydligt, kunna bete sig på ett sätt som en nära vän eller nära whatever, INTE skulle bete sig, enligt min karta i alla fall.  VAR de aldrig nära? VAR det bara ett SPEL? Var det .... fejk? Var det ..... Ljug? 
 
Ljug är det värsta jag vet. Oärlighet är ett annat ord för ljug. Snacka bakom ryggen, hålla inne med info som sprids inför andra, viktig info som gäller mig, är ANDRA benämningar. Sak samma - Det  värsta jag vet. 
 
HUR kan det komma sig, att människor, som VET detta ... ändå UTSÄTTER mig för detta???   Visst att en del glömmer att jag är sån ... men de som VET ... mycket VÄL. HUR kan det komma sig att man från en sådan människa får ett sms med texten : Jag vet inte vad jag gjort för fel. 
 
DÅ finns två alternativ: Endera har man aldrig känt mig, eller så har man inte ens fattat vad man gjort. 
 
En liten tillbakablick bara, som ligger väl i tiden.   Själv har jag myst i soffan med hundarna, tända värmeljus .... njutit av tystnaden såhär på kvällskvisten. Barnet i våningen under, blev tyst där kring 21 .... så en dryg timme har det varit en oändligt angenäm .... tystnad. 
 
I morgon börjar jag jobba kl 14. och dagens jobb har givit mig sådant HOPP inför framtiden :) :) :) Mycket har fallit på plats, och det känns inte alls omöljigt att lära sig längre :) Yeyyyy 
 
Jag har haft en fantastiskt bra dag, fyllt den med värda grejjer ... hoppas att du åxå gjort det :)   Längtar till morgondagen, med morgonpromenad osv. Åhhhh ..... Ska bli underbart !!!!! Ska bara sova lite först :)
 
Gokväll

Kommentarer
Postat av: Kimmi

Människor är ett intressant fenomen... :P

Och du ser, det är inte bara mig som det börjar ordna upp sig för! Jag är verkligen glad för din skull och du förtjänar verkligen det bästa!!!

2013-09-04 @ 22:34:14
URL: http://kimmisteel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0