Repris

Upptäckte nu när jag gick in på bloggen, att morgonens inlägg låg kvar, opublicerat. Nåja ... ingen större fadäs, för det hade inte hänt så värstans mycket, så inlägget var kort :)
 
Morgonrunda med hundarna, sen en solorunda med Paddy ... efter det tog jag ut Molly och Kelly på duopromenad, för att avsluta det hela med en liten runda med Milo. Det här gjorde att det blev lite bråttom med lunch, för att jag skulle hinna till jobbet i tid :) Men, det funkade, och jag hann på jobbet :)
 
Ibland snurrar det såpass många tankar och känslor, att man inte riktigt kan placera dem ..... inte får ner dem i skrift så att de blir vettiga . Så är det nu. Många tankar och känslor i omlopp. Människors reaktioner, uttalanden, ibland även Tystnad .... som gör att jag ..... kanske inte funderar ... men reflekterar. Så är det ju faktiskt - det är inte alltid vad människor SÄGER .... utan ofta människors TYSTNAD .... som spelar roll .... som gör skillnad .... som gör avtryck .... som ger anledning till funderationer. 
 
NU funderar jag mest på att gå ut med hundarna, så jag får krypa isäng. Trött. 
 
Gokväll
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0