Sängdags Lördag.

Lördagen är snart slut, och snart är även September månad slut. Gu så fort det går !  
 
Idag, efter städningen, gick jag för att handla på Konsum. Efter det, på vägen hem, gick jag över till frissan, som håller till mitt över vägen där jag bor. Hon hade öppet, och det står "Drop in" på dörren. Hade inga planer på att klippa mig egentligen, men av någon anledning gick jag in och hips vips har jag klippt mig, rätt så rejält åxå :)
 
Det är en Iransk tjej som driver stället. En fantastiskt trevlig människa, vi pratade massor!  Massor av det hon sa, ringer fortfarande i mina öron. Hon har varit singel i 8 år, och känner att hon inte räknas som människa överhuvudtaget som singel. Hon bjuds inte med på någonting av vänner, eftersom de är par, hon passar inte in någonstans. För att passa in och bli bjuden, bör man vara kompis med någon annan singel, och bjudas in tillsammans med den. 
 
 
Nu är jag ju lite av en ensamvarg ... har alltid varit. Visst, jag kan föra mig i stora sällskap, men hamnar inte så ofta där. Går aldrig på fest. Jag kan nog sägas vara social, men är mest hemma med hundarna. Jo, jag var ju på Stadsfesten i sommar och lyssnade på Magnus Uggla .... men jag var själv där. Frågade några vänner om de skulle dit, men ingen nappade, så jag åkte själv. Inte för att det är synd om mig för det, jag är van att göra saker själv. Men för de som INTE vill göra saker ensamma, kan jag förstå om singellivet blir jobbigt. Eller .... många lever i förhållanden men känner sig ensamma, och måste göra saker ensamma ändå, så ett förhållande betyder inte automatiskt att man har någon att göra saker tillsammans med. 
 
Visst kan jag titta på foton på fejjan, där jag ser kompisar lägga upp bilder på festligheter de deltar i, många som sitter vid ett bord och har roligt, och känna att jag skulle velat ha något liknande. Visst kan jag känna ibland att det var ett tag sedan jag skrattade så jag kiknade. Men då tittar jag på mina hundar ..... å sen mår jag rätt bra igen :)
 
Nu ska jag ta ut hundarna på kvällspink, sen kryper vi isäng. I morgon startar jag en ny vardagslydnadsgrupp. Det ser jag fram emot. DET är KUL :)
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0