Vad är det för dag, är det en vanlig dag?

- Nej DET är ingen vanlig dag, för DET är Kellys födelsedag, HURRA; HURRA; HURRA !!!
 
Idag blir min fina Kelly 7 år. 
 
 
Min Fina, Fina Kelly <3 
 
På morgonrundan drog jag bara överdragskläder på min one-piece-pymme. Vet knappt om jag ska krypa ur pymmen idag :)   Mötte förresten det par, med schäfer, där kvinnan röt åt Kia för nån vecka sedan då vi möttes. Kia skällde, och deras schäfer gjorde detsamma. Kvinnan tog då ett steg mot oss och röt åt Kia. Jamen hur tänkte du NU !  Det blev precis som jag sa till kvinnan i det ögonblicket: Det där lär det inte bli bättre av. Mycket riktigt. 
 
Nu när vi möttes, kortade mannen kopplet till sin schäfer så att han nästan hängde i snöret, precis som sist alltså. Gissa vilket kroppsspråk DEN hunden fick. Kvinnan Stirrade på mina hundar allt vad hon orkade, och det som säkert kändes snopet för Henne, var att den enda hund som levde om, var deras schäfer. Hade god lust att ta ett steg mot dem och ryta, men ville inte sänka mig till den nivån. Skulle iofs ha kunnat fråga: Tror du det hjälper om jag kliver fram och ryter :)
 
Sovit gott och länge. Vaknade först kl 6 och hörde att det spöregnade. Somnade om och vaknade kring 8 .... men gjorde mig ingen större brådska att kliva upp. Hannah ringde så vi surrade en stund innan jag kastade benen över sängkanten och gick in för att koka kaffe. 
 
Strax ska jag göra någon form av kul frukost, mysa ner mig i soffan med hundarna och slå på tvn. Kellys födelsedag ska, åtminstone inledningsvis, firas med MYS :)
 
Ha en skön söndag, och fyll den med nåt värt!
 
Gomorron
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0