Hoppet

Söndag .... tickar mot kväll. 
 
Efter morgonrunda med hundarna och frukost, när jag stod i färd att dra ihop för att åka på Anderstorp för att hjälpa till att städa i hundrastgården, då ringde polisen. 
 
Jag sammanfattar: Polisen fotade min hals. Jag kom inte iväg till Anderstorp. En av de engagerade ringde mig när jag inte dök upp. Jag förklarade varför - besöket på polisstationen. Norran fanns på plats på Anderstorp. 
 
Sammanfattar: Polisen ringde och berättade att Norran ringt dem, fått nys om händelsen på Ica-Maxiparkeringen. Summa summarum. Polisen ville bara berätta att det kommer att hamna i Norran, och att de verkligen inte ville det, men .... de kan inte neka eller ljuga när media kontaktar dem. 
 
Hur jag mår? 
 
Hur jag tänker på det här med att lita och tro på människor?
 
Hur jag hanterar YTTERLIGARE en människas förbannade tro att de kan bete sig hur som helst?  På min bekostnad?  Gubbjävel. Jävla Gubbjävel, tillsammans med andra jävla idioter. Satans jävla förbannade PACK!
 
Jag vet inte om jag kan så många svordomar så att det räcker till. 
 
Så får det vara, så länge. 

Kommentarer
Postat av: Gerd

Jag kan lära dig några saftiga saker!

2014-04-20 @ 20:17:39
Postat av: Maria

Hahahahaha, åååhhhhh, tack underbara du!! :) Tack för att jag fick skratta ordentligt, samtidigt som jag nog tror dig :) Kram Gerd!

2014-04-20 @ 20:19:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0