Jag skriver under.

Funderar kring det här med att skriva under med sitt namn. Det har alltid känts som att det är så otroligt viktigt och personligt .... just att underteckna ett papper. 
 
Namnteckning. 
 
Jag skriver under på heder och samvete. 
 
Det är väl därför det är brottsligt att förfalska och efterhandsändra redan underskrivna papper kan jag tänka. Ni som gjort det .... tänker ni inte på vad ni gör?
 
Ni som förändrat papper som någon annan skrivit under. Tänker ni inte på att ni kränker människan som skrivit under? TÄNKER ni inte på att det människan skrivit under, gäller nåt annat än det ni skrivit till i efterhand?
 
Jag hoppas och tror att polisens arbete ger resultat, och att även Ni förstår att urkundsförfalskning är ett Brott. 
 
 
Tjing så länge

Kommentarer
Postat av: Li

Hoppas du inte blivit utsatt för en sådan kränkning. Kan tänka mig i vilket sammanhang i så fall. Är väl ett tecken på att det inte står rätt till när man tar till sådana desperata metoder. Det är tufft att vara en förlorare, men man kan välja en annan väg. Som Pippi hade sagt, "man kan bli snäll!"

2014-04-07 @ 19:00:02
Postat av: Maria

Nä, inte jag, utan lillebror, och ja, du förstår nog i vilket sammanhang. Man kanske skulle skicka pippi-böcker och filmer så att de lär sig att " man kan bli snäll" :)

2014-04-07 @ 19:01:54
Postat av: Li

En pippi-bok är en utmärkt idé! :)

2014-04-09 @ 09:38:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0