Morgonstund

Det är absolut tyst sånär som på vårfåglarna. Visst är det lite häftigt ändå, på dagtid är det ett ljuvligt kvitter från fåglarna, och  man blir helt fylld med glädje när man hör dem. Kring kl 3 fram till kl 6, är det inte kvitter, utan då formligen SKRIKER de. Då är man sådär måttligt road av deras kvidevitt .... fniss.   Tack och lov för silikonöronproppar :)
 
Då rullar en ny dag, och en ny vecka igång. Mitten av april och jag har inte upplevt så mycket till Aprilväder. Men, vi kanske gjorde bort det i mars. I morgon fyller lille Kevin 1 år förresten :)  fast, det blir nog inte förrän till helgen att åka dit och gratulera. 
 
Idag blir ingen vanlig dag på kontoret. Jag ska börja ringa runt till kunderna och höra hur de vill ha sina leveranser kring påskhelgen. Mycket ringande blir det Hoppas på bra väder när jag slutat så att vi kan ta en rejäl promenad jag och hundarna. 
 
Nä, nu har jag druckit mina tre koppar, nu är det dags att skaka liv i hundarna och gå ut. Tänkte på en sak när vi lagt oss igårkväll. Balkongdörren står ju öppen på nätterna, och nu bryr sig aldrig hundarna om ifall det promenerar förbi någon därute, pratar, kör bil, hundar som skäller när de går förbi. De ligger där under täcket och myser bara :)  De har till och  med slutat bry sig om tidningsbudet. Skönt!
 
Hörrni, ha en bra Måndag. Fyll dagen med nåt värt!
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0