Sömn gör Nytta

Vaknade förvisso 4.30 och kunde inte somna om, men sov fram tills dess i alla fall. Idag känns det bättre, och chocken över vad som hände igår, har väl lagt sig till största delar. 
 
Jag begav mig efter jobbet, upp till Solbacken. Tänkte mig in på Ica Maxi och rusta en sväng. Körde på vägen mellan parkeringarna, och bilen precis framför, var på väg att svänga vänster in på en parkering, själv tänkte jag köra längre fram, så att jag stod mittemellan Ica och Rusta. Det kom dock utkörande en bil från parkeringen där framförvarande bil skulle in, och den hade svängt in lite snävt, så den som skulle ut kom inte ut. Då kastade föraren i framförvarande bil in backen och började backa och jag insåg att om inte jag backar, så kör hon på mig. Med den tanken, kastade jag i backen och skulle backa jag åxå. Hann dock bara rulla bak en bit så tog det stopp - jag hade backat in i en bil som var direkt bakom mig. 
 
Värre saker torde ha hänt här i världen, men så upplevde tydligen inte gubben som blev påbackad. Han  blev HELT rabiat, och jag hann inte ens ut ur bilen så var han framme hos mig. Han kom så nära och skrek oavbrutet: DIN JÄVLA IDIOT; TA HIT KÖRKORTET DIN JÄVLA IDIOT SÅ JAG FÅR KLIPPA SÖNDER DET!! Själv sa jag ingenting. Det flög spott ur munnen på mannen, och det hamnade i mitt ansikte. Då kunde jag ha spytt. DÅ tog gubbjäveln stryptag på mig, fortsatt skrikande att jag var en jävla idiot som inte skulle köra bil. Han höll inte stryptaget mer än 5 sekunder, men det gjorde ont och jag hann bli rädd. 
 
Då ser jag en kvinna komma fram och hon säger till mannen: Sådär kan du fan inte bete dig. Då vänder han sig till Henne och skriker : HÅLL KÄFTEN DIN JÄVLA IDIOT!   Sen skrek han en massa, men det var som att jag inte riktigt hörde. Då kom han riktigt nära igen och skrek: KÖR FRAM DIN JÄVLA IDIOT SÅ JAG FÅR SE HUR DET GICK MED MIN BIL!
 
Jag hoppade in i bilen och lyckades med darriga ben köra fram nån meter. Jag kände igen kvinnan som kom fram, hon bor kring Burträsk. Hon sa till mig - Ring Polisen. 
 
När jag hoppade ut för att kolla hans reg. nr sprang han en sista gång fram i mitt ansikte, tog mig i armen och skrek : NU HADE DU EN JÄVLA TUR!   Kör iväg så jag kommer härifrån, jag har inte tid att stå här hela dagen. 
 
Jag tog hans reg.nummer och satte mig i bilen. Tänkte, det är bäst att köra undan och parkera så att jag inte är i vägen för annan trafik. Shoppingivern hade försvunnit, men jag var ju tvungen att hitta en parkering. När jag parkerat ringde jag 112 och anmälde stryptaget, och en patrull kom efter bara 10 minuter kanske. Blev förhörd i ca 40 minuter, och poliskvinnan filmade min hals, som var absolut skållröd. Polisen var helt gudomliga och det kändes rätt ok när de åkte. De försäkrade sig flera gånger om, att de inte ville åka om det inte kändes ok för mig. 
 
Jag gav dem namnet på kvinnan, och hoppades att det VAR hon, så att jag inte blandade ihop henne med någon annan. Jag sa att jag skulle fiska fram hennes telefonnummer, men att jag var rätt så säker på vad hon heter och var hon bor, så jag berättade det. 
 
Man kan säga att jag mådde darrigt under gårkvällen. Jag ringde några samtal och fick till slut tag på numret till kvinnan. Hon fanns inte på Hitta eller Eniro, så jag luskade genom några andra som jag tänkte kunde känna henne. 
 
När jag senare fick tag på henne i telefon, berättade hon att polisen redan ringt henne. Hon hade inte känt igen mig, och hade väl blivit lite skärrad när jag körde iväg, hon såg inte att jag bara körde och parkerade. Hon blev glad att jag polisanmält, och blev nog glad att polisen ringde henne åxå.
 
Polisen ringde mig och hade ett foto på mannen som de hittat i Norran. Han skickade över det på telefonen för att jag skulle bekräfta att det var han. Ja, det var han. När jag såg ansiktet på honom, började jag grina rakt ut. Fy så obehagligt!   Polisen ringde upp igen och jag berättade att japp, det var hans fula nuna. Han rekommenderade mig att ringa brottsoffermyndigheten direkt igårkväll, och det gjorde jag. De sa en summa de absolut tyckte skulle gälla som skadestånd för händelsen. 
 
Igårkväll pratade jag med Hannah och Pernilla, samt bästisen Annica. Gick en ytterst kort sväng med hundarna, sen la jag mig. Kan väl inte påstå att jag somnade direkt jag la mig, men tror inte att jag låg vaken alltför länge. 
 
Jag vet att jag inte behöver jobba idag, men jag tänker göra det ändå. Jag vill nog ha dem omkring mig. Jag ska börja kl 10, och sen blir det påskledigt. 
 
Gårdagen blev inte så bra, men den här dagen kan bli det. 
 
Gomorron

Kommentarer
Postat av: Gerd

Påskkramar till dig! Hoppas du får en skön helg utan struptag av nån gubbjävel! Sköt om dig !:-D

2014-04-17 @ 18:31:50
Postat av: Sushi

Kram!

2014-04-18 @ 09:26:11
Postat av: Maria

Men herregud Maria! Så vansinnigt hemskt! Jag har också backat in i en bil pga av att framförvarande bil backade. enne person blev ordentligt sur men jag hade i alla fall min man med mig. Men en del är bara inte kloka. Skickar kramar i massor och hoppas att denne person får det straff den förtjänar. <3

2014-05-11 @ 22:08:16
URL: http://tjarve.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0