Att känna med någon.

Efter jobbet blev det en runda med hundarna. Tog med lite torkade kycklinghjärts-bitar ut och tränade dem allihop en stund. Det verkar som att de älskar torkade kycklinghjärtan :)  Fast, de älskar allt som går att äta :) 
 
Efter promenaden hackade jag upp ännu fler kycklinghjärtan som jag torkat 
 
 
Det var meningen att jag skulle vara ledig i morgon, men jag ska jobba ändå. Min kontorskollega har varit med om något nu i afton, som jag inte önskar min värste fiende faktiskt. Hennes snart 15-årige hund har gått bort. Hon har haft honom från valp. Jag tar hennes kontorspass i morgon. Gissar att hon inte är i form för att arbeta. Mina tankar finns hos Dig, och Er,  Carina! 
 
Jag blir helt tårögd när jag tänker på att även Mina hundar kommer att försvinna en dag. Hjärtat nästan stannar när jag tänker på det. Det får på något sätt bara inte hända. 
 
Till middag gjorde jag en vegetarisk gryta, som var så himla god - 
 
 
För en stund sedan ringde läkaren från Handkirurgen på NUS. Han hade resultatet från magnetröntgen. Ett ledband är väldigt uttänjt, och några senor ser inte riktigt bra ut, det kan vara inflammation. Kan vara!? 
 
Det är inget man går in och opererar i alla fall, när det inte är helt avslitet. Nu är det ju ganska precis 9 månader sedan jag gjorde illa mig, men han trodde att det skulle vara bra inom några månader. Ja, men det var ju bra :)
Däremot ska jag vila handen, och hålla den stilla. Mmmm... det ska jag tänka på. 
 
Nu ska jag mysa ner mig med hundarna i soffan. Blir nog en tidig kväll som det känns. Hoppas du haft en bra dag :)
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0