Att känna sig kränkt, och att känna sig fantastiskt IMPONERAD

I morse, när jag skulle skriva på Facebook att det var dags att sätta upp luggen och åka på jobbet, så kunde jag inte komma in på Fejjan. Javisst, onödigt att skriva att jag ska sätta upp luggen, men det har lixom blivit min grej :)
 
Tänkte inte så mycket på det, utan tanken svepte bara tvärt vid att det ibland går lite segt på fejjan, och jag hade ju inte tid att stå och gnugga så länge precis. Åkte på jobbet, gjorde ett svettigt dagsverke då det bitvis var rätt så rörigt i papperna. Efter jobbet mötte jag upp Jenny, för att få se filmen som hon och hennes grupp gjort. Ni minns, de var och filmade mig. Waow. Jag är så himla imponerad så jag finner inte ord! De har gjort en helt magiskt bra film utifrån det jag pratar om, och de har gjort det på ett sätt som berör mig rakt igenom. De har på ett klockrent sätt illustrerat precis det jag säger. Helt makalöst! Jag ska säga till när filmen finns på Youtube för allmänheten att se. 
 
Fick ett sms när jag kommit hem från jobbet, där jag får veta att "jag" via facebook skickat meddelande till en vän om att jag akut måste låna 20 000 kr. Hon skriver till mig och ifrågasätter, då vi inte känner varandra så väl egentligen. DÅ insåg jag att jag fått mitt konto kapat. Herregud vad jag hann svettas. Kom mig inte in på sidan ... bad Pernilla gå in på min sida för att se om det stod nåt helt sjukt och fick då veta att allt jag skrivit under veckan, är raderat!    
 
Fick återställt lösenord, har bytt lösenord, kollat runt på sidan .... och förundras över hur en del fungerar. 
- Varför?
 
Något svar på det lär jag aldrig få. Man får sällan svar på varför människor beter sig korkat. De tror väl, och tycker själv att de är smarta?!
 
Om jag väger för och emot under den här dagen, så vinner ändå För :)  Det har jag att tacka Jenny m. grupp för. Jag vet att du läser min blogg Jenny, och du ska verkligen veta att jag är helt mållös inför det jobb ni gjort med filmen, och min berättelse. TACK !! 
 
Goafton

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0