Coolt att åka buss

Ja, idag blev det att ta bussen till jobbet. På morgonrundan strax efter halv 5 gick jag förbi parkeringen för att säkerställa att säkringen (eller jordfelsbrytaren) inte flygit i motorvärmarstolpen. Trodde faktiskt inte det, när det funkat perfekt hela veckan :)   Men , Nej, det funkade inte perfekt inatt, så motorvärmaren hade inte varit igång. Blev lite stressad faktiskt, för jag förstod att bilen inte skulle starta utan motorvärmare och mycket riktigt, den startade inte. Det blev en kortare sväng med hundarna, upp med dem, ge dem mat, ta på kontorsklänningen och sen springa till bussen som går 05.08 Jag hann inte ens kamma luggen. OCH, för första gången hittills så KOM faktiskt bussen 05.08   Den brukar annars komma kring 05.13   Phu!
 
Idag blev en special-dag på jobbet eftersom vi har så mycket att göra nu. Jag jobbade därför några timmar på morgonen, åkte sedan hem, gick ut med hundarna, åt lunch, sov en stund, sedan tillbaka på jobbet. 18.20  gick bussen hem, tog ut hundarna och nu har jag kommit in. Jag är för slut för att laga mat .... jag kanske tar en apelsin.
 
Om det inte vore för att jag VILL ha bil ... jag VILL kunna frakta mig och hundarna när jag har lust .... jag VILL kunna åka när det passar mig ..... om det inte vore för Det, så skulle jag kunna åka buss hela tiden. Till och från jobbet vill säga. Det är rätt skönt att inte behöva bry sig, utan kan sitta och bara Åka med. Till och med lite coolt på nåt sätt ....   :)  
 
Oj vad det ska bli skönt att vara ledig i morgon känner jag. Sovmorgon står som nummer 1 på listan. Frampå dagen ska jag , om bilen startar, köra iväg den fåtölj jag haft tidigare, det är Hannahs men hon har sålt den på facebook, och den ska hämtas kl 13. Kl 14 kommer en tjej hit med sin schäfer och hälsar på mig och hundarna. Hon bad om hundvaktshjälp under 5 dagar i mars, och ni känner ju mig - Funkar hunden med mina hundar så ställer jag upp :)  Det är en äldre schäfertik, som förvisso går att lämna på hundpensionat, men eftersom hon är äldre, ville inte ägaren att hon skulle måsta ligga i bur/hundgård. 
 
Jag ställer gärna upp för andra som ni vet :)  Gör man det, så finns det Alltid någon som vill ställa upp för en om man behöver :) :) 
 
Så ser morgondagens planer ut och i övrigt får vi helt enkelt se vad dagen bjuder på. Nu ska jag sjunka ner i soffan med hundarna. Väljer inte nya supersköna fåtöljen ikväll, då jag faktiskt vill klappa på hundarna efter en lång arbetsdag. Ha en fortsatt bra kväll :)
 
Tjing så länge 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0